2014. május 4.

Joy-napok | F&F kívánságlista

Sziasztok!

Bizonyára tudjátok már, hogy május 9-11-ig Joy-napok lesznek. Személy szerint a Glamour-napokat jobban szerettem, mert sokkal, de sokkal jobb kuponok vannak benne, mint a Joy-ban. Ettől függetlenül el fogok menni, mert van ismét F&F kupon. Nekem kb. csak emiatt éri meg megvenni az újságot. Sminkcuccokat most nem nagyon fogok venni, mert alig van benne ilyen kupon, meg a Glamour-napokon jól bevásároltam belőlük.

Bikini: Nagyon tetszik a mintája, és habár úgy voltam vele, hogy idén nem veszek fürdőruhát, ezt meg fogom nézni, és ha jó nagy valószínűséggel meg is veszem.

Táska: Nem rég vettem táskát, de az annyira szép, hogy kicsit sajnálom hordani, nehogy tönkremenjen. Ennek a táskának jó a formája, és nem is drága.

Vékony kardigán: Szintén Glamour napokon szereztem be egyet, de azt annyira megszerettem, hogy más színben is meg fogom venni. Már kapható menta és fehér színben is. Valamelyik színben tuti megveszem, ha lesz belőle.

Rövidnaci: Szeretnék egy virágmintás rövidnadrágot. Ez így kép alapján nem igazán tetszik, de adok neki egy esélyt és megnézem élőben is. Azután ki fog derülni, hogy mi lesz a sorsa.

Virágmintás póló: Kicsit olyan mint valami mez. A kép alapján az anyaga is ilyen mez szerűnek tűnik, amit ki nem állhatok, de mivel a képek általában csalókák így vetek rá majd egy pillantást, vagy kettőt.. :)

Top: Ebből sosem elég, főleg nem nyáron. Tetszik, hogy ilyen lenge fazonja van. Kár, hogy a honlap szerint csak ebben a rózsaszín színben kapható.

Körülbelül ennyi lenne az én listám. Nem tervezek nagy vásárlást (haha mindig így indul, aztán jól bevásárolok :D). Tavaly ilyenkor elég nagy akciók voltak a Tesco-ban, remélem ez most is így lesz. Ne feledjétek, hogy az akciós ruhákra is érvényes a 20%-os kupon. :)

Ti mentek a Joy-napokra? Van listátok?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése