2014. május 10.

Avon haul

Sziasztok!


Nem igen szoktam az Avontól vásárolni. A legutóbb kb. 2 évvel ezelőtt rendeltem tőlük. Már elfogyott a testpermeten és mindenképpen szerettem volna egy újat. Mást nem próbáltam még az Avontól. Fura ezt így leírni, de annyira nem bízom a termékekben. Nem tudom megmagyarázni miért, ez valahogy így alakult. Viszont gondoltam most teszek egy próbát velük. A testpermeten kívül még mást is rendeltem. Az Aero szempillaspirál felkeltette a figyelmemet, és volt egy olyan akció rá online, hogy a spirál és egy gél hatású lakk 1600Ft-ba került.

A kettő darab 1000Ft volt. Mivel nem tudtam megszagolni, hogy milyen illatuk van a testpermeteknek, így maradtam a Mangós-grapefruit-osnál, mert gondoltam, hogy ennek rossz illata nem lehet. Szerencsém volt, finom édes illata van. A másik, pedig egy csokoládés testradír. Kicsit féltem, hogy büdös illata lesz, de szerencsére nem, olyan illata van mint a csokifagyinak. :)

A kettő darab 1600Ft volt.
A gél hatású lakkok közül korlátozott volt, hogy melyik színre érvényes ez az akció. Eredetileg nem ezt a színt szerettem volna, hanem egy másikat, de arra nem vonatkozott ez az akció. Így maradtam -már megint- egy kék körömlakknál, melynek becses neve a Royal Vendetta. Az Aero Volume spirálja felkeltette az érdeklődésemet. Különleges formulájának köszönhetően, úgy dúsítja a pillákat, hogy nem nehezíti el, ráadásul a keféje is érdekesnek tűnik. Nagyon kíváncsi vagyok rá. 

Ti szoktatok rendelni az Avonból? Megbíztok a márkában?

Puszi, Asu


14 megjegyzés:

 1. A lakkra nagyon kíváncsi vagyok, én is rendeltem, próbára teszem őket, mert eddig nem igen váltak be az Avon lakkok csak egy darab szürke, az például tartós és szép.
  A testpermetet nagyon szeretem, majdnem az összes illatot próbáltam, most is van itthon kettő, nyáron a hőségben életmentőek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem még nem is volt Avonos lakkom, így érdekel milyen lehet :) A testpermte az nálam is életmentő :)

   Törlés
 2. Nagyon tetszik a körömlakk színe! Nézegettem ezeket az új gél lakkokat én is, de kapható színek mindegyikéből van szinte hasonlóm és akkor már olyat vennék ami még nincs. Kíváncsi lennék rá élesben is, ha lehet!? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is ez volt a bajom, hogy eléggé sablon színek. Bár ez a kék sokkal jobban néz ki élőben, mint a katalógusban. Lesz róla poszt valamikor :)

   Törlés
 3. Sajnos nekem nem nagyon váltak be az Avon termékei. A legdurvább ismerkedés egy bőrgyógyászati látogatással végződött.
  Na de ízlések és pofonok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az nem lehetett kellemes. Egyszer vettem egy Avon arctisztítót, de nem mertem kipróbálni..

   Törlés
 4. Az Avonos termékek felével jóban vagyok, de ezekből a körömlakkokból már van három, annyira tetszenek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kisujjamon már kipróbáltam és igéretesnek tűnik, kiváncsi vagyok milyen tartós lesz.

   Törlés
 5. Nagyon szép színe van a körömlakknak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kép sajnos nem adja vissza, hogy mennyire, de remélem a tesznél jobban látható lesz majd :)

   Törlés
 6. Nagyon tetszik a körömlakk.:) A szempillaspiralra kiváncsi vagyok!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindkettőről lesz teszt hamarosan :)

   Törlés
 7. Ha ez a körömlakk megüti az átlagos szintet, akkor szeretni fogod, szerencsére a legtöbb lakkjuk kifejezetten jól fed, és csodás fényesre száradnak :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már tettem egy tesztet vele, és eddig jónak tűnik :) Kíváncsi vagyok mennyire tartós.

   Törlés