2014. május 2.

Áprilisi kedvencek

Sziasztok!


Rég volt már ilyen bejegyzés. Ennek az az oka, hogy nem váltogatom sűrűn a termékeket. Igyekszem mindent elhasználni, és utána új terméket bontani. Nem akarom, hogy rajtam maradjanak, de még így is akadnak ilyenek. Nem csak szépségápolási termékeket mutatok, hanem mást is. Túl sok kedvencem nem volt ebben a hónapban, de lássuk azt a párat.


Maybelline Eyestudio Gel Eyeliner: Nagyon szép matt fekete tusvonalat lehet vele húzni, ami tartós is. Ha tudnék pár perc alatt szép tusvonalat húzni, akkor minden nap ezt használnám. ITT olvashattok róla bővebben.

MUA pirosító, Marshmallow: Nagyon tetszik ez az élénk pirosító. Reggelente mindig érte nyúlok, nekem abszolút tavaszias. Arcra felvíve nagyon szép rózsaszín. ITT olvashattok róla bővebben.

Rimmel Sweetie Crush 009 Candyfloss Cuteness: Nagyon tetszik ez a világos rózsaszín homoklakk. Teszik benne, hogy ahhoz képest, hogy rózsaszín és homoklakk visszafogott. Tartósságára sincs panasz. ITT és ITT olvashattok róla. 

Lovely Baltic Sand Nr. 6: Az egyik legcsodásabb kék lakk, amelyikkel eddig találkoztam. Nagyon tetszik, hogy nagy csillámok nincsenek benne. ITT olvashattok róla.

Ez a New Look táska pedig azért került a kedvencek közé, mert egyszerűen gyönyörű. Olyan, mint valami mini bőrönd, nagyon cuki. Csak azt sajnálom, hogy kicsit nem nagyobb, de ha nem kell sok mindent magammal vinnem, akkor éppen ideális. A képek sajnos nem adják vissza, de többen is mondták már, hogy élőben sokkal szebb. :) A táska kalandos utazásáról ITT olvashattok.

Egy csoki is bekerült a havi kedvencek közé. Annyira nem rajongok a Boci csokiért, szerintem a Milka csokik a legfinomabbak, de ez a körtés csoki most nagyon bejön. Egyrészt, mert étcsoki, másrészt, mert körtedarabok vannak benne. Bár azt nem mondanám, hogy ízre rögtön a körte jut eszembe, de finom.

Most csak ennyi minden került az áprilisi kedvencek közé. Igaz közben még eszembe jutott, hogy egy terméket lehagytam, de nem baj, mert úgy is tervezem, hogy hamarosan írok róla külön.

Nektek mik voltak a kedvenceitek áprilisban?

Puszi, Asu


6 megjegyzés:

 1. AZt a körtés csokit én is szeretem: ) ki kéne próbálni már az a Rimmel lakkomat, de már homok túltengésem van: D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is van még két Rio lakkom, amit ki kéne próbálni :D

   Törlés
 2. Én is pont ugyanígy használom a termékeket, hogy megvárom amíg elfogy az előző, rengeteg bontatlan dolog van még a szekrényemben és sokan nem is értik, hogy hogyan lehetek ennyire türelmes :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Az tény, hogy nem könnyű várni. Kát bontatlan spirálom van és alig várom már, hogy kipróbálhassam őket, de egyszerre kettőnél több spirált nem szeretek használni, mert nem fogynak el.

   Törlés
 3. Tényleg nagyon szép ez a táska, olyan elegáns :)

  VálaszTörlés