2014. április 5.

TESZT | MUA Starry Night Paletta színminták

Sziasztok!

A legutóbbi MUA rendelésemből a palettát mutatom be. Ez már a másik palettám tőlük, így nagyjából tudtam, hogy mire számíthatok. Most a választás számomra nem volt olyan egyszerű, csak azt tudtam, hogy szeretnék egy újabb palettát. A népszerűbbek pont el voltak fogyva. Ami tetszett volna még az a pasztell színekből álló paletta, de féltem, hogy nagyon gyengén teljesítene, így a Starry Night nevűt választottam, melyben lilás, kékes, szürkés színek találhatóak.


A külseje a szokásos műanyag, átlátszó ablakkal, hogy láthassuk a színeket. Jól záródik, abszolút szállítható.A paletta első 6 színe
A paletta második 6 színe

12 darab különböző színt tartalmaz. Első ránézésre elég hasonlónak tűnnek, de csak tűnnek. A lenti képeken a színmintákat láthatjátok. Alapnak most is az Essence Colour Arts szemhéjalapozóját használtam, és az alkaromra vittem fel a színeket az ujjammal. A világosabb színek esetében a képeken látható színek eléréséhez volt, hogy 3x át kellett mennem rajtuk.
A felső sor 6 színe
Az alsó sor 6 színe
Készítettem egy sminket is vele, melyben a paletta, kékes, lilás és rózsaszínes árnyalatait használtam fel.

Összességében tetszenek a színei ennek a palettának, de igazából smink esetében a natúrabb színeket jobban szeretem, de úgy voltam vele, hogy ezt is ki kell próbálni. A legtöbb szín elég pigmentált benne. A rózsaszínt kicsit sajnálom, hogy ilyen halovány, de visszafogottabb sminkekhez az is abszolút használható.

Nektek, hogy tetszik ez a paletta? Szeretitek ezeket a színeket használni?

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik ez a paletta, anno én is ezt szerettem volna, csak hát nem volt belőle, viszont sikerült egy másik olyat szereznem, amiben a legszebb színek ezekből benne vannak szerintem :) nagyon tetszenek a képek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, biztos az is csodaszép lehet :)

   Törlés
 2. Nekem is megvan, de mostanában nem használtam. Pedig tényleg olyan szép színei vannak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sok szép tavaszias szín van benne, abszolút érdemes most tavasszal szerintem ezt a palettát használni :)

   Törlés