2014. április 21.

TESZT | MUA pirosítók: Shade 4 és Marshmallow

Sziasztok!

A legutóbbi MUA rendelésem alkalmával pirosítókat is rendeltem. Igyekeztem olyan színeket választani, amelyek nem igen kaphatóak a drogériákban. Így választottam egy barackos narancssárgás, és egy élénk pink színűt. Előbbi a Shade 4 árnyalat, utóbbi pedig a Marshmallow. Darabja £1.00-ba kerül.


Méretük igen picike, abszolút neszesszerbe való darabok. Se tükör, se applikátor nincs hozzájuk, amit én egyáltalán nem is hiányolok. Az alább lévő képen láthatjátok is, hogy mindkettő elfér a kezemben. 
Balra: Shade 4, jobbra: Marshmallow

Az alkalomra felvíve, pedig így néznek ki. Most nem használtam semmilyen alapot hozzá. A bal oldali képen csak simán az ujjammal húztam csíkot. A jobb oldalin szintén az ujjammal maszatoltam el. Az árukhoz képest jól pigmentáltak. Felvitelkor érdemes figyelni, mert az ecset jó sokat fel tud venni, és könnyű bohócarcot csinálni. Az Essence kabuki ecsetével természetesen el lehet dolgozni. Tartósság szempontjából pedig 4-5 órát bír. Nem volt még olyan pirosítóm, ami ennél hosszabb ideig fent maradt volna. 

Összességében nagyon tetszik ez a két árnyalat, úgy gondolom, hogy különlegesek is. Ár-érték arányban is abszolút megéri. Ennél olcsóbban drogériákban maximum leárazásokkor lehet lecsapni. 

Nektek, hogy tetszik? Szeretitek a különleges színű pirosítókat?

Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek! Azt gondoltam nagyon intenzív színük lesz az arcon, de a swatchok alapján talán még a narancsosabbat is kipróbálnám:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arcra felvíve ennyire nem intenzívek, ha jól eldolgozod. Mértékkel kell használni, mert különben túl sok is lehet.

   Törlés
 2. Nagyon szép színük van. Nagyon jó vételnek tartom ezeket a pirosítókat. A narancsos nekem egy kicsit már túl sok lenne nappali sminkhez, bár lehet, hogy a telefon kijelzője is torzít a színén.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tegnap a narancsosat használtam nappal. :) Olyan szépen el lehet dolgozni (ha keveset viszek fel), hogy alig lehet észrevenni, de mégiscsak ad egy kis színt. Persze vigyázni kell vele, mert könnyen túlzásba lehet esni.

   Törlés
 3. A narancsos nagyon tetszik. Valamiért a pinkektől még félek :-s

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A pinkkel valahogy én is így vagyok, de úgy voltam vele, hogy ennyiért megéri kipróbálni, és arcon nem s annyira durva :)

   Törlés