2014. április 7.

Born Pretty Store rendelésem

Sziasztok!

Már másodjára rendeltem tőlük, de most nem ment minden olyan simán, sőt más rendelésemmel is probléma akadt, de arról majd később írok. Február 27-én rendeltem meg, rögtön ki is fizettem. Nézem nézem, hogy mikor adják már fel, de nem történt semmi. annyira nem is foglalkoztam vele, de mikor láttam, hogy még március közepén sem postázták, akkor már írtam nekik. Utána rögtön fel is adták, és elnézést kértek. Egyébként rá két hétre meg is érkezett a csomagom, de ha nem írok nekik, akkor még szerintem most sem adták volna fel, pedig 24 órán belüli postázást ígérnek. Bár én is hibás vagyok, mert már hamarabb írnom kellett volna, de a lényeg, hogy épségben megérkezett a csomagom.

4 db iPhone 4s telefontokot rendeltem. Darabja 0,99$-ba került 1,99$ helyett. Jelenleg is akciósak. ITT és ITT éritek el őket. Ebay-en is megtalálhatóak, egy kicsit drágábban, de aki nem bízik a BPS-ben, az ITT tudja elérni.
Ennyiért ingyen postával igazán megérte a 4 db tok, nekem nagyon tetszik mind.

Nektek, hogy tetszenek?

Puszi, Asu

18 megjegyzés:

 1. Gyönyörű tokok. Amúgy szerintem a BPS nagyon nem vásárló barát, nekem nem jött meg a csomagom többszöri írásra se, a végén nem reagáltak, emiatt nem is rendelek már tőlük.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem eddig szerencsém volt velük, bár túl sokszor még nem rendeltem tőlük.

   Törlés
 2. Mind a négyet eltudnám fogadni, nagyon szépek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem tudok dönteni, hogy melyik tetszik jobban :)

   Törlés
 3. az utóbbi időben sajnos én is így jártam mint Azrail, erősen gondolkozok hogy rendeljek-e tőlük
  eddig nem volt gond,viszont vagy 5 csomagom nem érkezett meg az elmúlt 5 hónapban.
  lehet inkább fizetek majd a postára nem tudom...de kár,mert tényleg jó dolgokat lehet venni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez elég szomorú, hogy ennyi csomagod elveszik. Jó pár cucc eBay-en is megtalálható, érdemes ott is szétnézni szerintem.

   Törlés
 4. Szép tokokat választottál, legjobban a két szélső tetszik. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépek! Én még nem rendeltem tőlük, de sok ilyet hallottam, mint amit a Lányok is írnak, hogy nem érkezett meg a csomag, és nem válaszolnak az e-mail-ekre. Nekem volt olyan, hogy rendeltem eBay-ről, de nem jött meg a kiírt időpontban, írtam az eladónak, vártunk még pár napot, és utalta vissza a pénzt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem szerencsém volt akkor, mert már másnap választ kaptam, és gyors fel is adták postára. Ebay-nél már nekem is volt, ilyen, hogy visszakértem a pénzem, mert nem jött meg, de eddig még előbb utóbb minden csomagom megérkezett.

   Törlés
 6. Mind nagyon szép, de a feliratos kék tetszik a legjobban! Az én telcsim is megérdemelne valami új ruhát :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor itt az ideje beszerezni neki valamit :)

   Törlés
 7. komolyan csak a tokok miatt sajnálom, hogy nem iPhone-om van :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez is egy ok volt (persze nem a legfontosabb), mikor új telót vettem :D

   Törlés
 8. Lehet, hogy gáz, de én is a tokok sokszínűsége miatt gondolkodom iPhone-on :-D Más márkákhoz ebayen és hasonló helyeken is csak drágán találni ilyesmit, egy ilyen telefonnal viszont kiélhetném a színmániámat :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én főleg azért váltottam, mert elegem volt az androidból, de nem utolsó szempont volt az sem, hogy mennyi féle tok van hozzá, és, hogy milyen olcsón. :)

   Törlés