2014. március 17.

TESZT | Maybelline the Colossal Go Extreme! Volum' szempillaspirál

Sziasztok!

A Maybelline nem olyan régen új szempillaspirált dobott a piacra. Én, mint nagy Maybelline szempillaspirál fan egyből le is csaptam rá. A nem vízálló verziót vettem meg, ezeket jobban szeretem, mert könnyebb lemosni.

Amit ígér:
"A kefe speciális kialakításának köszönhetően egyszerre dupla adagnyi festéket képes a szempillákra juttatni, ezzel hihetetlenül dúsítva a pillákat." (kremmania.hu)Külseje a szokásos, mint a többi Maybelline spiráljáé, így erről többet szerintem felesleges is írni. Ami miatt felfigyeltem rá az a felirat, és a keféje. Tényleg sok festéket vesz fel, és extra fekete színű is, szépen kiemeli a pillákat, viszont össze is tapasztja őket valamennyire sajnos. Ráadásul dúsító hatását sem vettem észre, inkább csak azt, hogy hosszabbnak tűnnek a pilláim. Ez az alábbi képen szerintem jól látható.
Előtte/Utána
Tartósságával nincs problémám. Simán kibír egy egész napot anélkül, hogy leperegne.
Készítettem olyan képet is, ahol csak az egyik szemem festettem ki a másikat nem, hogy még jobban össze lehessen hasonlítani a hatását. A festéket 1 rétegben használtam az összes képnél. Ennél többet szerintem nem érdemes felvinni.
Ami tetszik benne az az, hogy tényleg extra fekete, jól kiemeli a szempillákat, főleg az alsókat, de nem vagyok kibékülve azzal, hogy a felsőket össze is tapasztja. Persze láttam már ennél sokkal jobban összetapadt pillákat is, úgy, hogy ez még nálam határeset. Az is lehet, hogy még túl új, de ha szárad kicsit a festék, akkor jobb lesz a helyzet. Ettől függetlenül töretlenül használni fogom, de nem ez lett a kedvenc Maybelline spirálom. Egyelőre nem tudta letaszítani a trónjáról a Smoky Eyes-t.

Nektek, hogy tetszik?
Másik kérdés: legyenek ilyen nagyok a képek, vagy az eggyel kisebbeket jobban szeretitek?

Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Az alsó pillákon tényleg szép, de nekem a felsőkön nem tetszik. Nálam még mindig a Falsies a nyerő. :)
  Szerintem jók a nagyobb képek, főleg az ilyen bejegyzéseknél. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos ez most annyira nem lett jó spirál, azért sajnálom, mert nagyon tudnám szeretni az intenzív fekete színe miatt.

   Törlés
 2. Engem ez a spirál nem igazán győzött meg. Nem bírom elviselni, ha összetapasztja a pillákat. Olyan nehéznek érzem olyankor őket.
  Nekem tetszenek a nagyobb képek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az tény, hogy nem ez a legjobb spirálja a Maybelline-nek

   Törlés
 3. én nem rég írtam az új bourjios spirálról na engem az igazán meggyőzött :)
  http://underthespellofbeauty.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nem volt szerencsém Bourjois spirálokhoz, de nagyon szeretném majd kipróbálni.

   Törlés