2014. március 7.

Képválogatás | Pasztell imádat

Sziasztok!

Elvileg már itt a tavasz, de ma olyan sötét és esős idő van, hogy nem lehet érezni. Ilyenkor általában mindenki lehangoltabb, mint mikor szép, kellemes idő van. Nem lehet hallani csicseregni a dalos madarakat sem. Viszont próbáljunk ilyenkor is vidámak maradni, az időjárás, ne látszódjon az öltözékünkön, dobjuk fel egy-két színes ruhával, vagy kiegészítővel. Idén nagy sikere van a pasztell színeknek, így most egy ilyen összeállítást hozok Nektek :)


Léteznek pasztell halak? o.O Gyönyörűen néznek ki, ha lenne akváriumom, már benne úszkálnának.


Olyan csodálatosak ezek a pasztell színű sütik kár, hogy még, hogy élőben nem volt szerencsém hozzájuk, pedig nagyon ínycsiklandozóan néznek ki.

(képek forrása: pinterest.com/asukee)

Hogy tetszenek? Szeretitek a pasztell színeket?

----------------------------------

Nem nagyon vág témába, de ezek a sütik most meghozták a kedvem ahhoz, hogy egyek valami finomat. Legszívesebben most egy pizzát ennék meg, még jó, hogy az lesz a vacsi. :) Ha nem az lenne már rendelnék is egyet-kettőt.:) Ezért is említem meg a FoodPanda weboldalt, ami rengeteg város éttermét, pizzázóját foglalja magába, amik házhoz is szállítanak, így nagy a választási lehetőség. Ami külön tetszik, hogy értékelni is lehet az adott helyet, fel van tüntetve a kiszállítás ára, és, hogy mennyit kell várni mire kihozzák. Érdemes megnézni a városotokban található éttermek kínálatait, ha valami újra vágytok, nincs kedvetek/időtök főzni, nem tudjátok mit rendeljetek enni vagy már unjátok a pizzát. :D

Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése