2014. március 27.

Glamour-napok készülődés| F&F mustra

Sziasztok!

Én már nagyon készülök a Glamour-napokra. Próbálom feltérképezni a "terepet", hogy hol, miket és mennyiért lehet megvenni. Elsőnek az F&F háza táján kutakodtam. Ez az a kupon, amit az utóbbi időben mindig felhasználók, mert nagyon jó termékeket szoktam találni náluk. Csak azt sajnálom, hogy a honlapukon alig van fent néhány ruha, viszont a Tesco-ban meg jóval több van (a régi kollekciók miatt). A képen látható ruhák, cipők és kiegészítők a tavaszi kínálatból származnak. Személy szerint nekem ezek tetszenek a legjobban így a képeken, de kíváncsi vagyok élőben, hogy fognak kinézni. Ezek közül a legtöbb alap darab, így jól lehet őket más ruhákkal kombinálni. Igyekeztem árban elfogadható cuccokat összegyűjteni. A feltüntetett árak a teljes árak, ebből fog lejönni a 20%. Tavaly az akciós termékekre is érvényes volt a 20%, remélem ez idén is így lesz.

Terveim szerint még néhány üzlet kínálatát át fogom futni, és csinálok majd belőle ilyen posztot. 

Ti kinéztetek már valamit az  F&F-től?

Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. Én ezt a sarut először élőben láttam, nekem nagyon tetszik, nálam is kívánságlistás, aztán majdmeglátjuk mi lesz a Glamour napokból, még képlékeny, hogy merre megyek(Győr/Pest/mindkettő).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam is élőben fog eldőlni, mert úgy még nem láttam :)

   Törlés
 2. Pont ma nézegettem őket, nekem a sokféle overálok tetszenek nagyon, nyárra veszek is majd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már 2 éve szeretnék egy normális overállt, de nagyon nehéz jót találni.

   Törlés
 3. A menta színű felső, nagyon favorit! :)) Kár, hogy ezen a hétvégén nyelv vizsgázom! :( Nagyon tetszik a blogod, rendszeres olvasód leszek! xoxo:Yvett,http://divat-mania.blogspot.hu/
  Ui. Ha gondolod, nézz be hozzám!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülök, hogy tetszik a blogom :) A tiédet már követem egy ideje :)

   Törlés