2014. március 6.

Dressale kívánságlista

Sziasztok!

Petra oldalán olvastam a felhívást, miszerint, ha készítesz egy kívánságlistát maximum 400$ értékben, és 200 átkattintás történik 2 hét alatt a Dressale.com weboldalára, akkor azokat ingyen megkapod. Gondolkoztam, hogy belemenjek-e, de igazából hajt a kíváncsiság. Úgy emlékszem, hogy Fruzsi már rendelt innen, de nem találtam meg a posztot. Egyelőre kételkedem abban, hogy ez igaz-e, vagy ilyen van-e, ezért szeretnélek titeket megkérni, hogy segítsetek abban, hogy ez kiderüljön. Csak annyit kell tennetek, hogy a weboldal linkjeire kattintatok. Ha összegyűlik a 200 átkattintás, és megkapom a cuccokat, akkor természetesen valamelyiket ki fogom sorsolni közöttetek. :)

Rengeteg ruha van, elképesztő a kínálat. Alig tudtam választani kettőt.

1.ruha: Ohh te jó ég, ez a ruha valami meseszép. Jövőre lesz egy esküvő, arra nagyon szívesen felvenném ezt a ruhát. IDE kattintsatok.

Romantic Epic Sweetheart Neckline Short Graduation Dress with Ruched Bodice

2. ruha: Szintén több féle színben kapható, de egy fekete ruhának minden lánynak kell lennie a szekrényben. :) IDE kattintsatok.

Elegant and Airy A-line Cocktail Dress with Sequins and Draped Detailing

Cipő: egy lapostalpút választottam, mert azokat hordok általában. IDE kattintsatok.

Sweet Round Toe Low-cut Flats with Lace Embellishment


Kiegészítő: 
Szerintem csodálatosan szép ez a nyaklánc, és nem csak alkalmakkor, de hétköznapokon is használható, Úgy gondoltam, ha tényleg megkapom ezeket a cuccokat, akkor kisorsolom ehhez a poszthoz kommentelők között. Annyit kell tennetek, hogy írjátok meg, hogy kattintottatok, és hogy melyik a kedvencetek a listámból. IDE kattintsatok.

Alluring Ivory Pearls Necklace with Rhinestones

Ennyi lett volna a kívánságlistám. Kérlek, kattintsatok a posztban lévő linkekre, adjatok esélyt nekem és magatoknak is, hogy kipróbáljuk ezeket a csodálatos cuccokat. :)

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése