2014. február 8.

Ziaja nyereményem

Sziasztok!

Ezt a kis csomagot, még január 16-án nyertem a frizuraszepseg.hu-n, és azt hiszem, hogy már a következő héten meg is érkezett. Otthonra kértem, de mivel csak most tudtam hazajönni, így eddig várt rám a csomag. Nagyon örülök, hogy az 5 szerencsés között voltam, mert a január számomra nagyon rossz hónap volt. Gondoltam megmutatom nektek, hogy miket is tartalmaz.

                                     


                                       

- Ziaja kókuszos kézkrém (80ml)
- Ziaja kókuszos testápoló (200ml)
- Ziaja rózsavaj hidratáló nappali arckrém (50ml)
- Ziaja rózsavaj hidratáló éjszakai arckrém (50ml)

A legjobban az arckrémeket vártam, de nem tudom, hogy elkezdjem-e használni, mert 30 éven felülieknek gyártották. Én meg ugye nem vagyok annyi, és nem tudom, hogy többet árt-e, mint használ. Bár azt sem tudom, hogy az ilyen termékek honnan tudjak, hogy elmúltam-e már 30 :D

Ti használtok esetleg olyan terméket, ami bizonyos kor felett ajánlott, de még nem töltöttétek be? Kiváncsiak vagytok valamelyik termékre?

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Szerintem a 30/40/50 éven felülieknek való dolgokban inkább több vitamin, táplálóanyag van; nem hinném, hogy ártana :) Legalábbis józan paraszti ésszel gondolkodva :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a nyereményhez! :)
  Szerintem próbálj utánajárni (akár a cégtől megkérdezni), hogy nem probléma-e a kor,mert én volt ahol azt olvastam, hogy árthat a bőrnek, de már nem emlékszem, hogy hol.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy jó ötlet, nem jutott volna eszembe. Köszi :)

   Törlés