2014. február 5.

Valentin napi ötletek

Sziasztok!

Összeszedtem néhány egyszerű, és mutatós ötletet. Először viszont elmondanám a véleményem erről az egész Valentin napról. Nos, mi nem igazán ünnepeljük már, viszont egyszerűen ilyenkor szinte mindenki megbolondul. Valaki azért, mert hülyeségnek tartja az egészet, valaki azért mert szingli, valaki pedig azért, mert szereti. Ilyenkor tele van a FB különféle "bölcsességekkel", mint hogy nem csak ma, hanem az év 365 napján szeretem a páromat, az amcsik sem ünneplik a busójárást mi minek ünnepeljük a Valentin napot stb... Úgy gondolom, hogy mindenki azt ünnepel, amit akar, semmi sem kötelező. Mindenki tudja, hogy az egész ünnep főleg a marketingfogásról szól, de senki nem kényszerít arra, hogy bemenj a boltba és vegyél valami szívecskéset. Én ezekre az ünnepekre úgy tekintek, mint egy nap, ami kicsit kizökkent a hétköznapi szürkeségből, egyhangúságból. Egy kicsit lehet agyalni azon, hogy mivel lepd meg a párod. Ha esetleg nincs párod, akkor nyugodtan lepd meg magad valamivel e nap alkalmából, és nehogy szomorú merj lenni. :) Azt hiszem leírtam, amit szerettem volna, úgy hogy most jöjjenek a képek.

Körmök:Sminkek:
 Ruhák: A piros ilyenkor telitalálat.
 Kajááák :)
Mint tudjuk, a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út :) Egyéb dekorációs ötletek:

(képek forrása: weheartit.com/pinterest.com)

 Hogy tetszenek? Ti ünneplitek a Valentin napot?

Puszi, Asu

10 megjegyzés:

 1. Oh, ha tartanánk még tudnék még ötletelni, mármint most is kitaláltam valamit igazából, de nem kézzel készítem, de nem is veszem :) Nem tudok írni, mert mellettem ül és félek, hogy látja :D na mindegy a képek nagyon nagyon szépek és tényleg ötletesek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon izgalmasak az ilyen meglepetések szerintem :)

   Törlés
 2. Az utolsó előtti kép a kedvencem, és a hátulról az ötödik képen lévő süti.... oh....<3

  VálaszTörlés
 3. Kivétel nélkül az összes ötlet nagyon tetszik. A szív alakú torta kialakítása most nagyon jól jött nekem. Annyira egyszerű, de nem jutott volna eszembe :) És azt hiszem a második manikűrrel is megpróbálkozom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy sikerült ötletet adni :)

   Törlés
 4. Hát ezek tényleg szuper ötletek! Talán a gombos-szíves kép a kedvencem :-)

  VálaszTörlés
 5. De szépek ezek a manik :)

  VálaszTörlés
 6. juuj nagyon jó ötleteket hoztél..köszi ;) a kaják közül párat ki is próbálok ;)

  beusmink.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 7. nagyon tetszenek ezek a képek, ötletek! :)

  VálaszTörlés