2014. február 10.

Tavaszi kívánságlista

Sziasztok!

Ma olyan szép idő volt, hogy kedvem támadt összeírni, hogy miket szeretnék beszerezni tavaszra. Ma egyébként elkezdődött az új félév. Sosem volt még ilyen borzasztóan összerakott órarendem. Sajnos nincs választási lehetőségem, hogy melyik időpont jobb vagy rosszabb, mert olyan kevesen vagyunk (8-an :D), hogy mindenből csak egy csoport van.


spring wishlist

spring wishlist by asuke1. Szövekabát: a régi szövetkabátom már 4-5 éves és sajnos már nagyon megkopott, így idén mindenképpen szükségem van egy újra. Ami a képen van az nagyon tetszik, meg a régi kabátomnak is ilyen színe volt, de nem valószínű, hogy pont ilyet találni fogok.
 
2. Vékony hosszú ujjú felső: Már van pár alapdarab, de még 1-2-vel szívesen bővíteném tavasszal nagyon jól fognak jönni.

3. Póló: Erre mindig szükség van, már 1-2 vettem tavaszra, de pólóból sosem elég. Még mindig rá vagyok kattanva a tigris mintára. Ha ilyet nem találok, akkor csak sima egyszínűeket fogok vadászni.

4. Blézer: Hihetetlen vagy nem, de nincs egy olyan blézerem sem, amit a hétköznapokban hordhatnék. Már vagy fél éve figyelem őket, de még nem találtam olyat, ami tetszene is. Remélem most majd sikerrel járok.

5. Rövidnadrág:  Ez kicsit inkább már nyári, mint tavaszi, de ha idén is 2 hétből fog állni a tavasz, akkor nem árt ezt is minél hamarabb beszerezni. A Bershkában most rengeteg rövidnaci 1395Ft, de ami tetszett nekem abból az m-es kicsi volt, az l-es meg nagy...de ettől függetlenül érdemes most benézni oda.

6. Táska: Ilyen merevített oldalú táskát szeretnék. Nagyon tetszenek, olyan elegánsak :)

7. Fekete nadrág: egy fekete nadrágom van, ami már 3-4 éve megvan, de már elég kényelmetlen és szeretnék valami szuper kényelmeset.

8. Fekete ceruzaszoknya: Valamelyik nap ért a felismerés, hogy nincs fekete ceruzaszoknyám, és nem értem, hogy miért. :D Bár nem szeretem a fekete színt, így általában a fekete cuccokat meg sem szoktam nézni.

9. Clutch: Ebből sem rendelkezem egy darabbal sem, pedig nagyon tetszenek, de mivel úgy is csak alkalmakkor hordanám, amiből kevés van, így ennek beszerzése még várat magára, pedig olyan sok szép van.

Azt hiszem ennyi lenne a tavaszi listám (egyelőre..:D). 
Nektek van már tavaszi listátok? Miket szeretnétek beszerezni?

Puszi, Asu

 

5 megjegyzés:

 1. ú,hát ezeket én is elfogadnám :)) minden tetszik

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezzel nem vagy egyedül, csak sajnos elég drágák a képen látható cuccok (bár nem mind), a kabát pl 1millió ft. :D

   Törlés
 2. Egy fekete és egy színes blézert én is szeretnék. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bershkában volt 2000ft-ért fekete blézer, nem nézett ki rosszul, de én valahogy nem éreztem magamhoz illőnek :)

   Törlés