2014. február 28.

Első Yves Rocher vásárlásom

Sziasztok!

Tegnap végre megnyílt az első Yves Rocher üzlet Szegeden. Már nagyon vártam, mert olyan sok jót olvastam a termékekről, hogy magam is szerettem volna kipróbálni őket. Annyira izgatott voltam egész nap, mintha valami hatalmas nagy jó dolog történt volna velem. Még mielőtt be tudtam volna menni, előtte egy órára kellett mennem, de el kellett mennem az Árkád előtt, ahol nyílt. Elég nagy erő kellett ahhoz, hogy inkább órára menjek és  ne a boltba :D Viszont kibírtam míg vége nem lett, és csak utána mentem. A bolt maga elég kicsi, de így is vagy 5 eladó dolgozik ott. A lányok nagyon segítőkészek voltak mindenkivel, de gondoltam tesztelem őket egy kicsit :) A hozzám legközelebb álló eladótól megkérdeztem, hogy száraz hajra melyik terméket ajánlaná. Elkezdte nézni őket, majd megkérdezte az éppen mellette lévő másik eladót, hogy melyiket ajánlaná... Az első eladó sajnos nem volt annyira képben, de a másik eladó tudott nekem segíteni választani, sőt arckrémben is segített. Megbeszéltük melyik lenne jó, és akkor el is döntöttem, hogy megveszem. A fizetés közben viszont szólt az eladó, hogy biztos ezt akarom-e, mert ez nem kombinált bőrre való. Kiderült, hogy csak egy felirat különbség van a száraz és kombinált krém között. Majdnem rosszat vettem meg, mert nem figyeltem oda, azt hittem mind egyforma. Nagyon jól esett, hogy ilyen figyelmes volt az eladó, és szólt. :) Gondolom ezt nem olvassa, de azért köszönöm neki itt is :)
Kicsit hosszú lett a bevezető, de ezt mindenképp elakartam mesélni Nektek. Remélem nem bánjátok :) Most pedig mutatom is a termékeket, amelyeket megvettem.

 -Hidra Végétal 24 órás hidratáló zselés krém normál/kombinált bőrre 50ml, Ára akciósan 39% kedvezménnyel 1990Ft volt. Én szeretem az ilyen zselés állagú krémeket, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

- Soin Végétal Capillairé -Nutrition tápláló balzsam száraz hajra 150ml, Ára 690Ft. Mivel jókat hallottam a termékekről így gondoltam kipróbálok egy balzsamot.

-Jardins de Monde lótuszvirág illatú tusfürdő 200ml, Ára 540Ft, egyébként 570Ft, ha jól tudom. Szerintem az illata hasonlít az ibolyáéhoz, bár azt nem tudom, hogy egy igazi lótuszvirágnak milyen illata van.

 Ezek pedig ajándékok voltak a vásárlásomhoz. Törzsvásárlói kártyát is csináltattam, és volt, ami azért járt. Kaptam kártyát is. 750ft-onként adnak egy pontot, és ha x db összegyűlik, akkor kedvezményeket adnak. Nekem ez elég szimpatikus rendszernek tűnik :)

 A borítékban 8db termékminta volt. Nem sajnálták őket :) A kis szürke tatyiban, pedig a két darab karkötő. A zöld, pedig egy ilyen táskába dobható szatyor. Nagyon örültem az ajándékoknak. Meg is lepődtem, mert egyáltalán nem is számítottam rájuk.

Megjelent a szépségem Zöld Könyve 2014 is, melyben írnak a termékekről, a végén, pedig 3db 30% kedvezményre jogosító kupon van, melyet 2014. december 31-ig lehet felhasználni.

Így első benyomásra nagyon meg vagyok elégedve. Remélem a termékekkel is jó tapasztalataim lesznek. :)

Ti szeretitek az Yves Rocher termékeket?

Puszi, Asu

6 megjegyzés:

 1. Oh az a tusi az egyik kedvenc ^_^ a többiről olvasnék tesztet mert nen volt hozzájuk szerencsém: )

  VálaszTörlés
 2. Nekem most gyűltek ki a pontjaim, be is váltottam őket balzsamra. :) Vannak jó termékeik, de mindentől nem vagyok elájulva, viszont az eladók kedvessége és felkészültsége nagyon szimpatikus. Mindig jó érzéssel távozom. :)

  VálaszTörlés
 3. Hm, ezek az árak nem is olyan vészesek :) mindig azt hittem, hogy horror árakon mérnek ott mindent, de ez most kellemes meglepetés volt.

  VálaszTörlés
 4. Az Yves Rocher tusfürdők mennyeiek. Szerintem te is szeretni fogod:)

  VálaszTörlés
 5. Én is be fogok nézni majd ha arra járok! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon örülök neki, hogy végre neked is van lehetőséged az Yves Rocherben szétnézni :)

  VálaszTörlés