2014. február 20.

Ebay kívánságlista | Ruhák

Sziasztok!

Remélem nem unjátok még ezeket a listákat. :) Én mindig szívesen nézem, hogy ki milyen kincsre bukkan, főleg, ha az még élőben is olyan, mint a képeken. Sajnos ruhák esetében tapasztaltam eddig a legnagyobb eltérést a képek és a valóság között, szóval, ha ruhákról van szó, akkor megfontoltabban nézegetem őket. Nem rég érkezett egy felső, azt majd valamelyik későbbi szerzeményes posztomban fogom megmutatni.

1. Szoknya
 Ára: $8.52

Olyan aranyos ez a papagályos szoknya. Az ára sem olyan vészes, de eddig még mindig csak nézegettem, meg nekem valószínű rövid is lenne.

2. Elegáns mellény
Ára: $9.74

Olyan csodaszép ez a mellény a képek alapján. Igazán elegáns megjelenést kölcsönöz. Feketében is van, de nekem egy picit a fehér jobban tetszik.

3. Oroszlános pulcsi
Ára: $9.99
Még mindig tetszenek ezek az állatfejjel díszített felsők. Ez a darab szerintem még egyedinek is tekinthető, még oroszlán fejjel nem találkoztam a boltokban eddig. Amennyire már kitapasztaltam az ebay-es képeket, arra tudok számítani, hogy nem túl vastag ez a pulcsi, így tavasszal is abszolút hordható lehet.

Ára: $16.89

weheartit.com

Már nagyon régóta kívánságlistás ez a ruha is, de az tart vissza, hogy magamon annyira nem tudom elképzelni, de másokon nagyon tetszik. Pinterest-en, és weheartit-en is megtalálhatóak képek hasonló a ruhával.

Ára: $11.39

Tetszik ez az azték mintára hasonlító ruha. Egy cseppet sem unalmas. :)

Hogy tetszenek? Van esetleg, amit már megvetettek ezek közül?

Puszi, Asu

3 megjegyzés: