2014. január 28.

Teszt: Nivea zuhányzás közbeni testápoló, avagy egyperces ápolás a zuhany alatt!

Sziasztok!

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én szeretem a testápolókat...szagolni. Nagyon finom illatuk van sokszor, de használni csak ritkán használom őket. Általában vagy elfelejtem használni, de ha eszembe is jut, akkor az esetek többségében nincs hozzá kedvem. Hiába van jó illatuk, én lusta vagyok megvárni míg beszívódik a bőrömbe, így inkább zuhanyzás után csak gyorsan belebújok a pizsimbe. Nyáron ez még nem is olyan vészes, de télen annál inkább. Nagyon kiszáradt a bőröm és megoldást kellett erre találnom. Még nyár környékén jött ki ez az új zuhanyzás közben használatos testápoló, amiről akkor olvastam is teszteket, de nem győztek meg, szkeptikus voltam. Nem tudtam elhinni, hogy van olyan testápoló, hogy felkenem, lemosom és kész is. Jelentem, hogy kipróbáltam, teszteltem és nekem bevált.

Róla van szó, és mivel tél van ezért a száraz bőrűeknek valót vettem meg.


Használata:
  1. Használd normál fürdőtermékedet zuhanyzáshoz, majd öblítsd le!
  2. A közvetlen vízsugárból kiállva kend be nedves bőröd a NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tejek egyikével!
  3. Öblítsd le magadról a Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tejet!
  4. Törölközz meg és öltözz fel!


Tapasztalatok: 

 Rendeltetés szerűen használom, ahogy elő van írva. Tusfürdővel lemosom magam, majd bekenem magam ezzel a testápolóval, és le is mosom. Lemosás közben ilyen selymes marad a bőröm, mintha nem mostam volna le, de ez törölközés után megszűnik. Eleinte naponta használtam, és kb 1-2 hét alatt megszüntette az iszonyú száraz bőr érzését.Már több, mint 1 hónapja használom, és már elég csak, ha minden másnap kenem be magam vele. Egy negatívumot tudok felhozni, az pedig az illata. Szerintem nincs rossz illata, olyan tipikus Nivea, de kicsit erős. Mindig elnyomja a tusfürdőm illatát.

Összességében: 

Nagyon meg vagyok vele elégedve, már nem száraz a bőröm, persze nem hidratál agyon, és lehet, hogy valakinek szükséges még mellé/helyett más milyen hidratáló, de az én esetemben segített. Örülök, hogy gondoltak a lustákra, és azokra akik nem szeretnek testápolót használni, mert ez egy jó alternatíva.

Ha jól tudom (persze a forrást most nem találtam meg) februártól kapható lesz 2 új illatban is, shea vajas, és kakaóvajas összetevőkkel.

Ti használtatok már ilyen zuhanyzás közbeni testápolót? Szeretitek/Kipróbálnátok?

Puszi, Asu

UI.: A nyereményjátékom még tart. ITT tudsz jelentkezni. :)

3 megjegyzés:

  1. Én még nyáron próbáltam belőlük mintát. Nekem a másik jobban bejött miden szempontból. Télen nagyon ki szokott száradni a bőröm, így inkább kenem a rendes testápolót/testvajat.

    VálaszTörlés
  2. A kakaóvajasra kíváncsi leszek :)

    VálaszTörlés