2014. január 16.

Teszt: Maybelline the Colossal Volum' Express Smoky Eyes

Sziasztok!

Mára egy szempillaspirál teszttel érkeztem. Ez a spirál a Maybelline the Colossal Volum' Express Smoky Eyes. Többet csak rövidítve írom le, mert nagyon hosszú neve van. Már egy jó ideje meg van, de még nem írtam róla, ami elég nagy hiba szerintem.

A külsejéről nem sok mindent tudok mondani, ugyanolyan, mint a többi Maybelline Volum' Express spirálé. Tetszik a kupakján a füstös minta, ami még nem kopott le.


A keféje nem szilikon, hanem hagyományos, így ez azoknak is jó, akik nem szeretik a szilikon keféket. A kefe alakjában sincs semmi különleges, és annyi festéket vesz fel, mint ami szükséges. Bár a végét mindig le szoktam húzni, mert ott azért marad festék, és így nem kenem össze a belső szemzugomat.


Ára:1700-2500ft között van.

Amit ígér: A spirál különleges kollagén összetételnek köszönhetően a pillák 9-szer dúsabbnak látszanak. Matt szemhéjpúder pigmenteket tartalmaz az intenzív szénfekete hatásért, a "veszélyesen füstös szemekért". 

Valóság: Az előtte és utána képeken látható, hogy nagyon szép pillákat varázsol, és nem is tapasztja őket össze. Igaz 9x dúsabbak nem lesznek, de igazából ezt nem is vártam el tőle, mert ilyen spirál szerintem úgy sem létezik.

Előtte
Utána
Összességében én nagyon meg vagyok elégedve, szépen kiemeli a szempilláimat, nem tapasztja össze, és kellően fekete színe is van. Igaz néha szeretnék még jobban kiemelt pillákat, de eddig még nem láttam olyan spirált, aminek szép végeredménye lesz.

Nektek, hogy tetszik? Milyen spirált használtok?

Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép hatást lehet elérni vele. A jelenlegi spiráljaim közül az Yves Rocher dúsító spirálja a kedvencem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hamarosan itt is lesz Yves Rocher, már alig várom :)

   Törlés
 2. Nagyon sok éve Maybellin szempillaspirálokat használok, nekem igazából ezek váltak be. Próbáltam több márkát is, de nem jöttek be. Ez a példány is megvan. Jó tulajdonsága, hogy órák után sem potyog le a pillákról...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is már évek óta Maybelline-t használok, és eddig még nem igen kalandoztam el más márkák irányába, pedig 1-2 spirált még kirpóbálnék, de majd ha lesz Glamour-napok, akkor bevásárolok :)

   Törlés
 3. Csodásak a pilláid! :) Az én örök kedvencem a The Falsies, de a klasszikus sárga-lila Colossal-t is nagyon szerettem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem a The Falsies volt az első Maybelline spirálom, és szerettem azt is, lehet újra be kéne majd szereznem belőle :)

   Törlés
 4. Gyönyörűek a szemeid :) Amúgy ez a spirál az amelyikhez mindig visszatérek, karácsonyra kaptam egyet, de még nem bontottam fel, mert nagyon sok van, és nem akarom, hogy idő előtt beszáradjon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Jó, ha van egy tartalékspirál, nekem is be kellene szereznem egy ilyet :)

   Törlés