2014. január 2.

Teszt: Catrice szemöldökceruza

Sziasztok!

Már egy ideje gondolkoztam azon, hogy ideje lenne beszereznem valamit a szemöldököm formázásához. Mikor voltam a DM-ben ilyen Astor általi sminkelésen, akkor megkérdeztem, hogy Ő mit ajánl, a szemöldökceruzát vagy a por alapú formázókat. A szemöldökceruzát javasolta, mert azt elvileg könnyebb megigazítani, mint a por alapúakat. Tapasztalatom ebben még nincs, de szerintem be fogok szerezni, egy ilyen szemöldökformázó készletet is. Jelenleg a ceruza mellett kötöttem ki, még pedig a Catrice Eye Brow Stylist 030 Brown-n-eyed Pess mellett. Ha jól emlékszem még van ennél egy világosabb és egy sötétebb árnyalat is.
Ára: 799ftElsődlegesen az tetszett meg benne, hogy van hozzá ilyen kis kefe is, amivel meg lehet igazítani a szemöldököt. Már egy ideje nézegettem, de mikor volt a Rossmannban a 25%-os akció, akkor nem is gondolkodtam csak beledobtam ezt a kosaramba, viszont legközelebb jobban szét fogok nézni, mert úgy érzem ez nem vált be nekem, és nem ezt kerestem. Nem szeretem használni, mert szerintem túl kemény a ceruza, és eléggé oda kell nyomni nekem, hogy fogjon, és ez nem jó érzés, sőt... Az is lehet, hogy sötétebb árnyalatot kellett volna választanom, de igazából ez a szín illik a szemöldökömhöz, és az ennél sötétebb már lehet túl sok lenne, de ki fogom próbálni. 

Tartósságát illetően olyan 5-6 órát bírhat, délután már sosem láttam a szemöldökömön. Pozitívuma viszont, hogy nem kenődik el, akkor sem ha víz éri, csak elkezd halványulni a színe.

A képen látható, hogy építhető a színe, viszont ezzel érdemes óvatosan bánni, mert van ahol kicsit össze tud csomósodni a "festék". A képen annyira nem látszik sajnos, de a sötétebb foltok azok ennek az eredményei.

Összességében ez nekem most nem vált be, egyedül amit szeretek benne az a keféje. Valószínű nekem vagy sötétebb szín vagy másik márka után kell néznem, ezt inkább világosabb szemöldökű lányoknak ajánlom, nekik még beválhat.

Ti próbáltátok már? Mit használtok a szemöldökötök igazításához?

Puszi, Asu

8 megjegyzés:

 1. De kár, pedig elsőre jó kis terméknek tűnt. Ciki vagy nem ciki, én szemceruzát használok erre a célra, ugyanis abból találtam meg a pont jó árnyalatot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem ciki, én is gondoltam már a sima szemceruzára, abból a színválaszték is nagyobb, de gondoltam kipróbálok egy hivatalos szemöldökceruzát is. :)

   Törlés
 2. Nekem is meg van ez a szemöldökceruza, de talán világosabb árnyalatban. Előtte essence barna ceruzám volt, azt nagyon szerettem, de engem is a keféje vonzott ebben, ezért vettem meg, de sajnos nekem is nagyon kemény, ha meg jobban odanyomom, akkor kis festékdarabkák lesznek a szemöldökömön :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan ezt tapasztalom én is, az essence már húgom is ajánlotta ki fogom próbálni szerintem

   Törlés
 3. Nekem meglepő módon bevált. Napi szinten használom, mondjuk én egyébként is rajzolom a szemöldökömet és amiket írtál én egyáltalán nem tapasztalom. Nálam napvégéig fent marad, egyáltalán nem mosódik el, sőt már nagyon sokan megkérdezték, hogy tetovált-e a szemöldököm, mert annyira szép a formája, színe. A másik kedvenc szemöldökceruzám NYC-től, őt is nagyon szeretem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tök jó, hogy neked bevált, az is lehet hogy én selejtet fogtam ki...

   Törlés
 4. Én is csak jót olvastam eddig a Catrice szemöldökceruzáiról. Egyébként sötét haj esetében 1 árnyalattal világosabb kell hogy legyen a szemöldök, szőke hajnál pedig 1-1,5 árnyalattal sötétebbet javasolnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor a színválasztásom is jó volt ezek szerint. Lehet tényleg rosszabb minőségűt foghattam ki, vagy a bőröm érzékenyebb

   Törlés