2014. január 12.

Claire's körömlakkszett színminták

Sziasztok!

Igyekeztem, hogy minél hamarabb meg tudjam írni ezt a posztot. Kipróbáltam mind a 12 lakkot és most ezeket fogom megmutatni nektek is. 
Abban a sorrendben igyekszem megmutatni őket, ahogy a dobozban is látható. A lakkoknak nincs külön megnevezésük, meg számot sem láttam rajtuk, így majd megpróbálom kézzel-lábbal körülírni a színeket.
Tehát akkor haladjuk sorban fentről lefele
1.sor: ezüst, bronzos-arany, púderszínű, arany csillámosA púderszínű lakkal sajnos van egy kis bibi, mert az ecset és a kupak külön vannak válva, de megoldottam a problémát. Elővettem egy régebbi szinten Claire's körömlakkomat és azzal helyettesítettem, így arra is rájöttem, hogy üveget nem változtattak csak kupakot.

2.sor: rózsaszín csillámos, kék csillámos, lila csillámos, fekete csillámos
Ezek a lakkok a leggyengébbek fedésben, bár várható volt, így nem ütött szíven a dolog. Viszont ahhoz képest a feketének majdnem tökéletes a fedése.

3.sor: fekete, lila, rózsaszín, türkiz

Ezeknek a lakkoknak nagyon intenzív színük van, és a fedésük is szuper 2 rétegben. Ráadásul felvinni is könnyű a körmökre, könnyű eloszlatni és nem lesz csíkos, nekem olyan gél lakk hatásuk van. Azt nem tudom, hogy eddig is ilyen volt-e az állaguk, de még nem volt ilyen lakkom.

Összességében ennyi pénzt nagyon megérteket ezek a körömlakkok. Az én kedvenceim főleg az 1.sorban lévők. :) Még tart a szuper akció a Claire's-ban, hogy leárazott termék esetén, ha 2-őt veszel, akkor az olcsóbbikat ingyen megkapod.

Nektek hogy tetszenek? 

Puszi, Asu 


10 megjegyzés:

 1. Ennyi pénzt mindenképpen megértek. Elég jó kis lakkok :)

  VálaszTörlés
 2. Szép lakkok :) Árban mindenképp megérte, bár én most igyekszem visszafogni magam és nem vásárolni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, én már meg sem fogadok ilyeneket, mert úgy sem tudom betartani, de próbálok olyan dolgokat megvenni amire szükségem van :)

   Törlés
 3. Mindegyik csodaszép *-* főleg az utolsó sorban levő lakk tetszik a legjobban: )

  VálaszTörlés
 4. Nemrég vettem a Clarie's ben én is egy 3 szettet! Nagyon tetszettek a színei rögtön fel is kentem! Másnapra elkezdett lepattogni a körmömről! Remélem ezekkel te jobban jársz mert én jól besültem velük! :(

  VálaszTörlés
 5. Kíváncsi leszek, akkor nekem meddig bírják

  VálaszTörlés
 6. Köszi a postot :) nagyon szépek a lakkok, bár a középső sort vártam a legjobban, az alsó és felső sorból tetszik most a legjobban több lakk is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a középső lakkok, annyira nem megnyerőek, de lehet, hogy egy fehér alappal sokkal jobban néznének ki :)

   Törlés