2013. december 31.

Szilveszteri smink

Sziasztok!

Elérkezett az év utolsó napja. Én most nem írok ilyen összegző posztot, fogadalmat sem szoktam tenni ilyenkor.Általában mindig itthon szilveszterezünk és nem megyünk sehova. Persze mindenféle kaját, piát összevásárolunk ilyenkor :D. Attól mert itthon vagyunk még szeretem megadni a módját. Felszoktam öltözni szépen, és egy kis smink is szóba jön ilyenkor. Már el is készítettem a sminket, hogy ha esetleg nincs ötletetek, akkor ez egy jó választás lehet.

Csináltam hozzá ilyen kis tutorial szerűséget is, és igyekeztem egyszerű sminket készíteni.
A színek terén az aranyra és a feketére esett a választásom és a MUA palettámat használtam az elkészítéséhez.

 
 1. lépés: lealapoztam a szemhéjamat és a palettából az 1-essel jelölt színt felvittem a mozgó szemhéjamra.
2. lépés: a felvitt alapszín széleit egy sötétebb 2-es színnel satíroztam össze.
3. lépés. a mélyítővonal felé egy kicsi mélyítővonal ecsettel rajzoltam egy fekete csíkot a 3. színnel, amit összekötöttem az alsó szempillák tövével, és egy másik kis "farkincát" is rajzoltam ide.
4. lépés: a megrajzolt terület belső részére a 4. arany színt vittem fel, és a "farkinca" felé is. Majd az alsó szempillák tövébe felvittem a 3. és 4. színt is, és a legvégén a Maybelline The Colossal Smoky Eyes szempillaspirálját használtam.

Mivel szerintem nem sikerült túl értelmesen leírnom, ezért belinkelem azt a videót, ami adta az ötletet a sminkhez. Igen Ő egy kicsit profi.. :)


Remélem azért az én sminkem is tetszett Nektek, és sikerült ötletet adnom, ahhoz, hogy milyen sminket készítsetek el az év utolsó napjára. Jó szórakozást és Boldog Új Évet Kívánok Nektek! Legyen csodás estétek! :)

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett a sminked! Boldog Új Évet Kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Boldog Új Évet Kívánok én is! :)

   Törlés
 2. Szép lett, de legközelebb picit jobban satírozd el a széleket szerintem. :)

  VálaszTörlés