2013. december 12.

Karácsonyi dísz vásárlás 2.

Sziasztok!

Múlt héten már mutattam, hogy vettünk egy-két karácsonyi díszt, viszont az egy kisebb Tesco volt, így most elmentem egy nagyobba is. Hát sokkal több dísz nem volt, de még így is sok "új" volt számomra, amiket eddig nem láttam. Szóval vettem ismét egy-két díszt. :) Van olyan is, amit korábban, de még nem mutattam meg. Egyelőre fogalmam sincs, hogy milyen színt szeretnék itt. Otthon pedig már a múltkor is bemutatott, barna, bordó, narancssárga vonal lesz.

Ezeket a díszeket még otthonra vettem, olyan szépek:

Ára: 240Ft

Ára: 240Ft
 Nem rajongok nagyon ezekért a boákért, de ez olyan különleges, hogy tök jól néz ki. Ez valószínű otthon a kinti fenyőre lesz feltéve.
Ára: 140Ft
 Ezeket a díszeket, pedig ide, Szegedre vettem:

Ebben 20db pici arany fényes és matt gömbdísz van.
Ára: 350Ft
 Ebben is arany matt és fényes gömbök vannak, de még csillámosak is. Jeyyy :)
Ára: 290Ft
 Ezek a díszek, pedig olyan szépek, ezeket is csillámosak, de máshogy:
Ára: 240Ft
 Sajnos most kék díszt nem nem volt, ezt is véletlenül találtam meg. Egyébként szerintem ez inkább lila, mint kék, de olyan jól néznek ki ezek is.
Ára: 490Ft
 Ezt a piros meg zöld gömböket a szobában lévő fenyődíszhez vettem, de arra gonoltam, hogy felrakom őket az ablakba, vagy a függönyre:
Ára: kb.400Ft
 Ti vettetek már díszeket?

Puszi, Asu
2 megjegyzés:

  1. Jaj az ami olyan mintha pamacsos lenne annyira jól néz ki ^^ Idén sajnos meg lett tiltva a dísz vásárlás...mert tavaly vettem egy csomót :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi minden évben veszünk új díszeket, igaz már 4 hatalmas dobozzal összegyült, de mindig tudjuk őket varriálni. Magamnak pedig csak idén vettem először díszt :)

      Törlés