2013. november 1.

Teszt: MUA Mystical Dragon körömlakk

Sziasztok!

A múlt héten megérkezett az első MUA rendelésem. Írtam is róla, hogy miket vettünk, ezeket itt megnézhetitek.

Elsőként a körömlakkról osztom meg a tapasztalataimat.

Azt már írtam a másik posztban, hogy nem pont erre számítottam, hanem egy világosabb színű lakkra. ehhez képest ez nem világos, hanem jó sötét.

Ára: £1.50, kb. 500ft volt, és 11ml tartalmaz az üveg, ami több, mint a megszokott. Az ecsetével semmi probléma nincs, olyan mint általában lenni szoktak ezek az ecsetek. Könnyen és gyorsan ki lehet vele lakkozni a körmöket. A képeken 2 ill. 3 rétegben láthatjátok, attól függött, hogy hogyan sikerült felvinnem.  Kicsit átlátszik a körömvég, de ez a valóságban ennyire nem észrevehető, majdnem 100%-os a fedése.Volt, hogy elég volt a kettő, volt, hogy 3 rétegre volt szükség. Ettől függetlenül nagyon gyorsan megszáradt a 3 réteg is. Maximum fél óra alatt kész is voltam vele teljesen. 

Itt van pár darab kép, és gyakorlatilag mindegyiken másmilyen színűnek tűnik, attól függ mennyi napfény éri. Hol inkább kéknek, hol inkább zöldnek látszik. Nagyon érdekes egy szín, én általában olyan színűnek láttam, mint a 3. és 4. képen. Azok állnak a legközelebb a valósághoz szerintem.
Tartóssága: kb. 3-5 napot bír, volt olyan körmöm, amin szinte meg sem kopott, másikon felpattogzott a vége.
Egyetlen negatívumot tudok felhozni, ami szinte sokként ért. Mikor lemostam, akkor tapasztaltam, hogy ez bizony befogta kékre a körmeimet, és nem is lehetett lesikálni. Rögtön be is festettem másik lakkal, hogy ne látszódjon. Eddig ilyet nem sűrűn tapasztaltam, talán egyszer, de az nem volt vészes, ez viszont eléggé. Nem tudom, hogy minden erősebb színű lakkal így van-e, de érdemes valamilyen alaplakkot használni, hogy ne fogja be a körmünket, mert nem szép látvány. :(

Összességében ezen hibáján kívül elégedett vagyok vele, csodás ez a szín és szuper csillogós.

Nektek, hogy tetszik? Volt már MUA lakkotok?

Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik, nagyon szép a színe, de meglepődtem, hogy befogta a körmöd...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon, mikor mostam le... Ki fogom próbálni valami alappal is, kíváncsi vagyok rá, de úgy már csak nem fogja be.

   Törlés
 2. szeretem a kékes zöldes lakkokat :) ez is nagyon szép :)
  van ehhez hasonlóm csak az kiko :P
  underthespellofbeauty.blogspot.hu

  VálaszTörlés