2013. november 20.

Szerzemények

Sziasztok!
Elég sokszor hangoztatom azt, hogy miért nincs Szegeden Müller...a mai napig nem értem. Viszont az elmúlt hetekben kétszer is volt alkalmam hódmezővásárhelyibe. Bár legszívesebben most is elmennék, mert a Baby Lips is csak ott kapható, pedig már nagyon szeretném kipróbálni.


Ezeket sikerült beszereznem:
 • Essence nail art set: Ez még a Be Loud! kiadásból való. Nagy örömömre le voltak már árazva ezek a termékek. Így szereztem meg ezt is. Az egyik végével pontozni lehet, a másikkal pedig vonalakat húzni. Körömsablonok is benne. Kár, hogy terepmintásak, így ezeket nem valószínű, hogy használni fogom, csak a pontozót. Ára 1000ft helyett 350ft.
 • Alicia di Silva mélyítővonal ecset: az ecsetkészletem bővítésén fáradozom, mert elég szegényes. Ezért is szereztem be ezt az ecsetet.  Ára 690ft, ha jól emlékszem.
 • Aveo Olajos krémtusfürdő feketeribizke illattal: Jókat hallottam ezekről a saját márkás termékekről, így mindenképpen szerettem volna kipróbálni. Télen ezeket a krémes tusfürdőket részesítem előnyben. Ára: 270ft
 •  Sunfleur csokoládé krémpakolás szőlőmagolajjal: Nagyon megtetszett ez a pumpás kiszerelésű pakolás. Nah meg csokis...ki tudna ennek ellenállni?! Még nem próbáltam ki, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Ára 700ft körül volt akciósan.
És hosszú hosszú várakozás után végre megérkezett az Ebay-ről rendelt nyakláncom is. Már hónapok óta nézegettem, de sosem rendeltem meg. Végül egyszer jó áron megtaláltam, így megrendeltem innen. Viszont most drágábban adja. Én $1,42-ért vettem.


Ti szoktatok Müllerbe járni?

Puszi, Asu
 

2 megjegyzés:

 1. Nekem a Müller a kedvencem, aztán a Rossmann. A Dm-et szeretem a legkevésbé. Kíváncsi vagyok milyen a csokis Sunfleur, remélem írsz majd róla :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam is a DM áll az utolsó helyen, de azért be szoktam nézni oda is :)
   Írni fogok róla, és remélem, hogy csak jókat tudok majd mondani.

   Törlés