2013. november 11.

Konferencia outfit

Sziasztok!

Múlt héten kedden a sulival Budapesten voltunk a Ramada Resort-ban egy konferencián. Szuper volt. :) Összesen 8-an mentünk egy kisbusszal, és az út oda kicsit több, mint 2 óra hossza volt. Sosem voltunk még ilyen konferencián, ezért meglepett minket a rengetek kaja és innivaló (üdítő, tea, kávé stb.). Volt tízórai, ebéd és uzsonna is, és mind ilyen svédasztalos volt. Erről mutatok nektek néhány képet. :)


Kilátás a teraszról. Szép, esős időnk volt...
Bőségesen volt ezekből a csillárokból minden fele. A fiúk totál ki voltak azon, hogy hogy lehet ennyire rajongani a csillárokért, hogy le is fotózzuk őket. Férfiak.. ezt nem érthetik :D A képek nem adják vissza, de ezek a kövek mindenféle színben pompáztak.Svédasztalos ebéd. :3 Én ezt válogattam össze. Van itt minden párolt répa, paradicsom, valamilyen sajtos-körtés saláta, füstölt hal, krokett, dió. Sajnáltam, hogy nem bírtam többet enni :)


Ez pedig a desszertem volt. Gyümölcssaláta és valamilyen málnahabos étcsokis nyalánkság. Finom volt.


Itt pedig találtunk egy ilyen paravánt, így nem hagyhattuk ki, hogy ne fotózkodjunk előtte :) Mivel konferencia volt, így nem mentem farmerban, mert azért ez mégis csak egy konferencia, de túl öltözni sem akartam. Dress code nem volt megadva, így ezt vettem fel:

 Nem voltam benne biztos, hogy ez a kardigán megy a szerelésemhez, de ehhez hasonlóm nincs sajnos, pedig már keresem egy ideje. Végül is jól sült el, mert a nyakpánt is kék volt, amit kaptunk a belépőkártyához. Egyébként főleg férfiak voltak (kb 10 % volt nő), és furán néztek, hogy fényképezgetünk mindent, de majd megszokják :D

Kardigán: Használt bolt
Tunika: Orsay
Öv: F&F
Óra: Ebay
Leggings: kínai
Csizma: kínai

És a végére egy buszos kép többiekről és rólam, két ember híján majdnem teljes a csoportlétszám. :D Nem vagyunk sokan :)Ti voltatok már konferencián?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése