2013. november 10.

Joy napok szerzeményei

Sziasztok!

Korábban írtam, hogy nem volt unalmas hetem, ráadásul a Joy napok is erre a hétre esett. Bár ezt annyira nem vártam, mint a Glamour-napokat, mert a kuponok a közelébe sem értek. Számomra csak pár kupon volt érdekes, a többi az...de legalább nem költöttem olyan sokat :) 3db kupont használtam fel, de vettem olyat is, amire nem volt kupon. Először a kuponnal szerzett cuccokat mutatom meg.

Csoportkép :)

Ruházatra egyedül az F&F kupon használtam fel. Ez volt a legjobb kupon számomra, de szerintem most először volt ilyen kupon a Joy-ban, mert eddig, ha jól emlékszem csak egyik újságban volt ilyen, de mindegy is a lényeg, hogy volt. Ráadásul most is érvényes volt a már leakciózott cuccokra is a 20% kedvezmény, így mindent jól megnéztem, és végül ezeket vettem meg.

Ez a kötött pulcsi nagyon puha. Nem szeretem a narancssárga színt, pedig a barna hajhoz igazán jól megy, de ez most kivételesen megtetszett. A hátánál látszik, hogy ilyen "lyukas" minta van benne, az elején is van ilyen, csak a képen nem látszik. Eredeti ára: 3990ft, de le volt árazva 2790ft-ra és még ebből lejött 20%, így 2232ft-ért vettem meg. Nagyon megérte ennyiért.

 Szerettem volna egy egyszerű sima vékony hosszú ujjút is, mert csomószor megjegyzem magamnak, hogy miért nincs ilyenem. Ez még eredeti árán sem volt drága: 1890ft, de le volt árazva 1320ft-ra és még ebből jött le a 20%, így 1056ft volt.

Pólókat is szerettem volna, mert ebből sem elég sose. Tetszik a mintája, és ahhoz képest, hogy rózsaszín meg lila, mégis olyan ünnepi a hangulata számomra. Eredeti ára 1990ft, de le volt árazva 1390ft,  és még ebből jött le a 20%, így 1112ft volt.

 Egy tigrises pólót is szerettem volna és lám találtam is. Nagyon örültem neki, mert ez szerintem tökéletes. Eredeti ára 2790ft, de le volt árazva 1950ft-ra, és még ebből jött le a 20%, így 1560ft volt.

Igazából egy pulcsi érdekelt volna nagyon, de azt nem vettem meg, mert felpróbálva nem olyan volt, mint elképzeltem. Fáj a szívem érte, mert cuki, és karácsonyos, de sajnos nem tetszett felvéve, pedig annyira akartam, hogy jó legyen. Róla van szó:
forrás: ffdivat.hu
Az F&F kuponon kívül még két DM-es kupont használtam fel:

 Ezeket anyának vettem. Én nem festem a hajam, de ilyenkor szinte mindig veszek neki mikor féláron van. A hajfesték így 700ft volt, a sampon pedig 300ft.

Rossmann-ban is voltam, de ott csak ezeket vettem, mivel fogyóban vannak.
 Körömlakklemosó 349ft/ Nivea arctisztító akciósan 999ft

Voltam még a Terranova-ban és a Takko-ban is. Az előbbi boltban mindenre 30 és 50% kedvezmény volt. (sajnos nem tudom meddig tart az akció, de érdemes benézni.)
Ezt a tablettartó táskát vettem, amit sima táskának is lehet használni. 2790ft helyett 1395ft volt. A színe arany, és fénylik is, így elég nehéz volt lefényképezni.

A Takko-ba se volt kupon, amin meglepődtem, mert oda általában szokott mindig lenni, de sebaj.

  Ezt a bordó pólót vettem 1390ft-ért. Több színben is van, én e szín meg egy téglavörös színű között gondolkoztam, de a bordó győzött.

Ti miket vettetek?

Puszi, Asu


2 megjegyzés:

  1. A ruhák nagyon tetszenek, főleg a fehér azokkal a fura mintákkal a nyakán, vagyis nem fura, de nem tudnám megmondani mi :) Szerintem sem volt olyan jó, mi a kontaklencse akciót váltottuk be :D Azt is Reni (Njoythestlye)-től kaptam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fehér pólónak szerintem is fura a mintája, kicsit haboztam, hogy megvegyem-e, de szerintem jól döntöttem, hogy elhoztam. :) A kontaktlencsés még egy jó kupon volt, de a többi sajnos nem igen.

      Törlés