2013. október 21.

TESZT: Essence Kabuki ecset

Sziasztok!

Még korábban elhatároztam, hogy nekem szükségem van egy kabuki ecsetre. Láttam, hogy az Essence-nél piacra dobnak egyet, és már akkor tudtam, hogy meg fogom venni, és így is lett. Glamour-napok alkalmával szereztem be, de sajnos csak teljes áron (1349Ft) tudtam, mert itt nincs Müller.

Essence honlapon a leírás: "Tökéletes használat! Akár kompakt, akár laza púder felvitele a puha és rugalmas kabuki ecset segítségével nem probléma. Finom szintetikus szálakból készült, amely biztosítja a zökkenőmentes felvitelt az arcra, a nyakra és a testre egyaránt. Elérhető pink- fekete változatban."

Az ecset ilyen a promó képeken:
Forrás: essence.eu
 És ilyen a valóságban:

Kinézetre élőben is olyan, mint a képen. Jól mutat együtt a pink és a fekete. Nekem nem kelt olcsó hatást.

 

Ez az első ilyen ecsetem, de olvasgattam már előtte róla, és ahogy észrevettem, az is fontos, hogy jó tömött legyen, vagyis sok szálból álljon az ecset. A képen ezt próbáltam megörökíteni, szerintem eléggé tömött, és nagyon puha is. Jó érzés, ha hozzáér az arcomhoz, egyáltalán nem szúr. A szőre nekem egyáltalán nem hullik.
A púdert/pirosítót szépen felveszi és könnyen el lehet oszlatni az arcon. Egyelőre pirosításhoz is ezt használom, és én természetes hatást tudok vele elérni, nem úgy mint a pirosítókhoz adott applikátorokkal. Viszont egy kifejezetten pirosításhoz szánt ecsetet is szeretnék. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora a különbség a kettő között.

Összességében: szerintem ár-érték arányban igazán megéri ez az ecset, nagyon puha, elég tömör, és könnyen el lehet vele oszlatni a púdert/pirosítót az arcon. 

Nektek, hogy tetszik? Megvennétek?

Puszi, Asu

5 megjegyzés:

 1. Gondolkodtam hogy megveszem, de még várat magára, a bejegyzés meggyőző :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon megszerettem, meg a többi essence ecsetemet is. :)

   Törlés
 2. lehet még kapni ilyet?...kerestem de nem találtam :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy új ősszel megjelenő termék, tehát mindenképpen kell még lennie. Esetleg az lehet még, hogy nem minden Rossmann-ban/Müller-ben kapható.

   Törlés
  2. ja értem, akkor majd még próbálkozok :D

   Törlés