2013. október 19.

TESZT: BareFaced Beauty Mineral Blush (Pirosító)

Sziasztok!

Ez a kis pirosító a szülinapi Pixibox-ban volt benne.

 "A BareFaced Beauty egy díjnyertes, ásványi anyag alapú smink Nagy-Brittania-i márka. A termékek 100%-ban természetes ásványi anyagokból készülnek, és nem tartalmaznak alkoholt, vegyszereket, parabéneket, és parfümöt. Minden termék vegán." (Krémmánián olvasható leírás)

Nem tesztelnek állatokon, így ez egy plusz pont a márkának.

Van magyar facebook oldaluk is már, ahol kiírják egyes termékek árait, gondolom, ha már árat írnak akkor meg is lehet venni őket, de erről pontos információt/weboldalt nem találtam.

A hivatalos oldalon £ 10.00-ba kerül, a FB-os oldalon, pedig 3595Ft-ért van feltüntetve.


 Így néz ki ez a pirosító: 4g-ot tartalmaz, ami szerintem egész sok.


Por állaga van. Próbáltam a színét fotózni, de nem igazán sikerült. Vannak benne csillámok is, ami először megijesztett, de felvíve már egyáltalán nem olyan csillogós, inkább fényesnek, üdének hat.
Ezen a két képen pedig alig látható, ennél kicsit erősebb a színe, de szerintem ez telitalálat.
Ami esetleg hátrány lehet, az az, hogy ilyen szórós fajta, és a kis lyukakon keresztül a kupakba megy a pirosító, így, ha letekerjük, akkor kihullhat belőle. Félig el lehet tekerni a műanyagot, de nekem teljesen nem sikerült, bár lehet, hogy nem is lehet.

Tartóssága: kb. 5-6 órát bír ki nekem, úgy, hogy alatta BB krémet használok.

Összességében elégedett vagyok vele. Nagyon tetszik ez a szín. Igazán jó kis pirosító, bár az ára szerintem elég drága. Így, ha elfogy nem fogom újravenni, de mindenképpen örülök, hogy megismerkedhettem ezzel a márkával. Figyelni fogom azért, hátha lesznek majd jó akciók.

Nektek, hogy tetszik? Kipróbálnátok?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése