2013. október 28.

Őszi/téli divattippek

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy összeszedem azokat a kiegészítőket/ruhadarabokat, amivel szerintem a legjobban fel lehet dobni egy egyszerű pulcsit. A legtöbb felsőm/pulcsim minta nélküli vagy csíkos, és van, hogy unom már, hogy olyan egyszerű, de ezen egy szuper kiegészítővel gyorsan fel lehet dobni.


Vests

Vests by asuke1. Mellények: Rengeteg féle mellény kapható, így biztos, hogy még az is talál magának, aki egyébként nem is szereti a mellényeket. Lehet, farmer, szőrme, bőr, kötött, szövet stb..mind jól kombinálhatóak és most nagyon divatosak is. Ráadásul amellett, hogy jól néznek ki, még melegítenek is, így a hidegebb téli napokon jó szolgálatot tesznek. Az én kedvenceim a szőrme, és a kötött mellények.
 Példák Pinterest-ről:  

 
Necklaces

Necklaces by asuke

2. Nyakláncok: Ha esetleg melegebb az idő, vagy nincs kedved mellényt felvenni, akkor egy jól kiválasztott nyaklánccal is átvarázsolhatod az öltözékedet. Az egyik kiegéaszítő nem zárja ki a másikat. Tehát nyugodtan vehetsz fel nyakláncot és mellényt is egyszerre, de tartsd szem előtt, hogy a kevesebb néha több. Ebay-ről remek kis nyakláncokat lehet olcsón beszerezni, vannak ott hasonlóak, mint amiket a képre raktam.
 Példák Pinterest-ről:  


Scarves

Scarves by asuke 

3. Sálak: Amellett, hogy jó melegek, szintén divatosak, mint a mellények. Ebből is rengetek féle van a selyem sálakon át a kötöttig. Vannak, hosszabb rövidebb, vékonyabb vastagabb, egyszínű, többszínű, mintás. Szinte végtelen a felhozatal, bármilyen szín és fazon elérhető, igyekeztem minél többfélét összeszedni.
Példák Pinterest-ről: 

Cardigans

Cardigans by asuke

4. Kardigánok: Imádni valóak, mert pihe-puhák, kényelmesek, és melegek. Idén ezek a fajta kardigánok legdivatosabbak. Pólóval is hordhatóak, nem csak hosszú ujjúval, és ha jó az idő kint, akkor kabátként is használhatóak. Annyira sok fajta van, hogy muszáj volt minél többet egy képre zsúfolnom :) Egy blézer is látható a képen, mert ezeket is jól lehet kombinálni, de azért egy kardigán mégis csak melegebb.
Példák Pinterest-ről:5. Ingek, blúzok: Vannak olyan darabok, amelyeket jól lehet kombinálni hosszú ujjúval. A hosszú ujjú felett és alatt is lehet hordani. Példák erre Pinterest-ről:Melyik a kedvenc őszi/téli kiegészítőtök, ruhadarabotok?

Puszi, Asu

2 megjegyzés:

 1. Mindegyik nagyon tetszik. Most kockás inget szeretnék, kardigánt és egy normális kötött körsálat. De egy szőrös mellénynek is örülnék, de amiket eddig kinéztem túl drágák voltak :S
  Ebayről már szépen összeválogattam a nyakláncokat, amiket valószínű meg is rendelek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is csak drága mellényeket, és kardigánokat találok. Viszont 2 éve vettem egy hosszú fehér szőrös mellényt a piacon 4000-ért, ott is érdemes néha szétnézni.

   Törlés