2013. szeptember 30.

TESZT: Ziaja Cocoa Butter hidratáló krém

Sziasztok!

Nagyon vártam már a mai napot, főleg a 11 órát, mert akkortól lehetett megrendelni a Pixibox októberi, szülinapi kiadását. Ma direkt magammal vittem a suliba a tabletemet is, hogy meg tudjam rendelni, mert sejtettem, hogy gyorsan el fog fogyni. Kb másfél órával a nyitás után mint el is fogyott.. durván elkapkodták. Kíváncsian várom, hogy mik lesznek benne, és majd mindenképpen írok róla egy posztot.
Holnap meg már zh-t is írok, de lazulásképpen megírtam ezt a posztot erről a hidratáló krémről.
Külső: műanyag kicsi tégelyben van benne a krém, emiatt kicsit olcsó hatást kelt, meg talán nem is záródik olyan jól, de számomra úgy sem ez a lényeg, hanem ami benne van. Van, akit zavar, hogy bele kell nyúlni, főleg a higiénia miatt,de mivel én mindig kezet mosok előtte, engem maximum azért zavar, mert a körmöm alá megy, de úgy szoktam csinálni, hogy ne menjen alá. :)

Illat: imádom ezt a kakaós illatot, nem túl erős, de még is isteni illata van.

Állag: Sűrűnek mondanám, nem folyik, és emiatt én inkább este használom, mert elég sok idő kell neki mire beszívódik, de mivel általában úgy is fürdés után/lefekvés előtt használom, így ez nem zavaró. Főleg így télre ajánlanám, akkor úgy is elkél az erősebb hidratálás.


 Hatékonyság: nekem nagyon bevált, nagyon jól hidratál, már első alkalom után lehet érezni, hogy puhább a bőr. Mikor augusztusban sikerült kicsit leégnem, akkor is ezt a krémet használtam, és egyáltalán nem hámlott le a bőröm, és a pirosság is megszűnt 2-3 nap elteltével. Most pedig, hogy beteg voltam előszeretettel kenegettem az orromat vele, mert a sok orrfújástól piros lett és hámlani is elkezdett, de ezt is helyrehozta úgy 2 nap alatt.


Ez a kis tégely 50ml krémet tartalmaz, amit akciósan 700ft-ért vettem a Rossmannban. Teljes árom 1000ft körül van, de láttam a DM-ben, hogy ott a 200ml-es kiszerelés 1500ft-ba kerül. A csomagoláson talán írták, hogy arcra való, de a tégelyen már nincs rajta, viszont az arcápolási termékekhez van rakva a Rossmann-ban. Bár ilyen vastag krémet nem szívesen használok testápoláshoz, mert lusta vagyok megvárni míg beszívódik. :)

Összességében nekem nagyon bevált ez a krém, és az illata..hmm, egész nap csak szagolgatnám. :) 

Ti próbáltátok már a Ziaja termékeket? Mi a véleményetek?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése