2013. szeptember 17.

TESZT: Lovely Glossy Eyeliner

Sziasztok!

Túl sok szemhéj tusom sem volt még, mert nem használok tus vonalat, meg béna is vagyok nagyon, ezért vettem egy olcsóbb tust, hogy tudjak mivel gyakorolni.
500-600ft körül kapható a Rossmann-ban.Csomagolás: olyan mint a többi folyékony tusé. A csomagolás egyáltalán nem matt, de gondolom ez a glossy jelző miatt is van.

Illat: Festék illata van, ha megszagolom, ami hát nem tudom, annyira nem tetszik, de szerencsére felvitel után ezt már nem lehet érezni.

Állag: Nem túl folyós, nem túl sűrű, könnyű vele dolgozni, hamar megszárad. Utána pedig nem lehet elkenni.

Tartósság: Mivel csak itthon gyakorolgatok vele, ezért nem tudom menyire lehet tartós, amit észrevettem, hogy a festék repedezik, bár ez lehet azért van, mert sokat babrálok vele, hogy egyenes legyen a vonal. Ami nem tetszik benne, hogy olyan mint valami fólia, hogy akár le is tudnám húzni a szememről, emiatt lemosásnál morzsolódik. Viszont a szemhéjon nem hagy semmilyen fekete nyomot.


 Kézfejen kipróbálva: A színe nem ad csalódásra okot, tényleg nagyon fekete.


Van még mit gyakorolnom, hogy szép vonalat tudjak húzni, de így is szerettem volna megmutatni.Összességében gyakorolni nagyon jó, mert könnyű használni, de ha egész nap kellene hordanom, akkor nem használnám. Végig éreztem, amíg fent volt, hogy ott van. Ez egy kicsit zavaró tud lenni, pedig a színe az tényleg nagyon szép fekete.

Használtátok már? Kipróbálnátok?

Puszi, Asu

2 megjegyzés: