2013. szeptember 11.

Szivárvány TAG

Sziasztok!

Ennek a tag-nek az a lényége, hogy a szivárvány minden színéhez egy terméket kell párosítani és írni róluk néhány szót.

Íme az általam válogatott termékek :) 

Piros Astor Rouge Couture 201 ajakrúzs: Ez az egy piros rúzsom van, ez is csak azért, mert mikor a Cora bezárt és Auchan lett belőle, akkor már csak erre meg még pár dologra tudtuk beváltani a pontokat. Fogalmam sincs, hogy kapható-e még. Nagyon szép piros színe van, de nekem nem igen áll jól ez a szín, ezért csak itthon szoktam gyönyörködni benne.

Narancssárga

Lovely Baltic Sand Nr. 1: Lehet, hogy már unjátok ezt a baltic sand mániát, de én még nem. :D Nagyon imádom ezt a finish-t. Csillogós, tartós, tökéletes, ahhoz képest, hogy nem igen szeretem a narancssárga színt, ez gyönyörű.

Citromsárga
 Babydream Natural Gesichtscreme: Ebben a csomagolásban már nem árulják ezt az arckrémet, de úgy tudom, hogy csak csomagolásváltás volt, és még elérhető a Rossmannokban. Egyébként babáknak való , de szeretem a Rossmann saját márkás babatermékeit. Körömvirág kivonatot tartalmaz, ami nekem nagyon szépen "meggyógyítja" a pattanásokat, mi ritkán szokott lenni, de akkor nagyon jól jön.

Zöld
Freeman Facial Peel-Off Mask, Cucumber: Tisztító lehúzható arcmaszk. Nem használom túl sűrűn, de szeretem. 5-10 percig kell az arcon hagyni, majd lehúzni. Az állaga ilyen fura zselés, de az illatát nagyon szeretem, és utána nagyon puha szokott lenni a bőröm.

Kék

Maybelline The Rocket Volume szempillaspirál: Erről már írtam korábban itt. A véleményem nem változott azóta, bár most kicsit hanyagolom a spirálok használatát.

Indigó


 Essence 16 Check me out szemceruza: Azt hiszem ezt egy korábbi leárazás alkalmával szereztem. A sminkjeim közül ennek a színe hasonlít a legjobban az indigóhoz. Ezt a terméket sem használom sűrűn, de szeretem, mert nagyon szép ez a szín, és eddig a tartósságára sem volt problémám. Már nem kapható, de valószínű hasonló szín kapható.

Lila

Astor Couture Eye Shadow 660 Passion Purple: Ezt is a Cora-s pontjaimból szereztem. Kicsit sötétebb a színe, mint a képen, olyan őszies szín, viszont felvíve elég halovány. Bár engem ez nem zavar, alapnak tökéletes.

Rózsaszín

Balea füge és csokoládéillatú tusfürdő: Mint sokak, én is nagyon szeretem a Balea tusfürdőit, és ezt az illatot is. Már harmadjára vásárlom újra, pedig szeretek mindig másmilyen tusfürdőt használni. Jelenleg még egy másik fajta kókuszos tusfürdőt használok, és már nem emlékszem arra, hogy mennyire tartós az illata, de azt hiszem tusfürdés után érezni lehet még egy darabig.

Színes  

 Essence csillámos körömlakk: Ez az egyetlen olyan termékem, ami szivárvány színekben pompázik. Korábbi Essecse leárazásom szereztem ezt is, de ilyen színes lakkok szinte mindegyik márkánál találhatóak.


Melyik a kedvencetek a felsorakoztatottak közül?

Puszi, Asu 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése