2013. szeptember 2.

Mini Haul 2.

Sziasztok!

Ebben a posztban azt szeretném megmutatni, hogy miket kaptam a családomtól <3 :) Múlt héten sikerült pár napot otthon töltenem a családommal. Sajnos csak ritkán járok haza, olyan 2-3 hetenként, mert elég messze lakom. Még otthon szerettem volna 1x, utoljára elmenni a strandra, de az időjárás nem engedte. Vasárnap jöttem vissza Szegedre. Ma pedig már el is kezdődött a suli az SZTE-n. Mondanom sem kell minden órát megtartottak...


A cuccok apránként bemutatva:

 
Póló: Ezt a pólót a Lidl-ből kaptam. Nagyon tetszik ez a fajta anyag, ahol vannak átlátszó részek is. Az ilyen felsők alá mindig egy szép színes trikót szoktam felvenni, olyan színűt, amilyen kedvem van éppen. - Nivea Aqua Sensation arclemosó: Kellemes az illata, az állaga is éppen jó, se nem túl híg, se nem túl sűrű. A kupakmegoldása meg érdekes, nem kell teljesen letekerni a kupakot, csak egy kicsit és a kupak alján van egy lyuk, amin keresztül ki lehet nyomni a krémet. Előtte ilyen megoldást még nem láttam, azt hittem, hogy hibás a kupak, hogy van egy lyuk a tetején ( :D ), de aztán rájöttem a turpisságra.

- Spongyabob kézmosó zselé: vagyis kézfertőtlenítő. Tök cuki a csomagolása, és Spongyaboooob. Ki nem szereti, csak rá kell nézni a csomagolásra és máris jobb lesz a kedvünk :)-Lovely Baltic Sand Nr. 1 -Végre végre végre sikerült megszereznem ezt a narancsos nem tudom milyen árnyalatot. alig hittem a szememnek, hogy van, és nem csak a hűlt helyét találtam. Ráadásul akciós is volt, szeptember 6-ig 25% van a Lovely dekorkozmetikumokra a Rossmann-ban.

-Lovely Gloss Like Gel Nr. 120: csodaszép kék színe van. Most is ez van a körmeimen. Imádom.

-Öntapadós jegyzettömb lapocskák: erre szükség van a sulihoz, és már ki is fogytam belőle. Szeretem, hogy olyan szép színesek :)

Ti vettetek/kaptatok valamit mostanában (sulis cuccokon kívül)?

Puszi, Asu

2 megjegyzés: