2013. szeptember 4.

Lovely szösszenetek

Sziasztok!

Gőzerővel beindult a suli, de szerencsére suli után marad (még) egy kis idő lazítani is. Benéztem az Árkádba, bár majdnem minden nap járunk oda, mert a közelben csak ott van volt (Spar), ahol kaját tudunk venni. Mától szeptember 8-áig kupon napok vannak, így néhány boltban 20% kedvezménnyel olcsóbban vásárolhatunk. (pl. C&A, Tally Weijl, Takko, Playersroom). Vettem már őszre egy farmert és egy vékonyabb kötött pulcsit is, de most a nem rég beszerzett Lovely körömlakkokat mutatom be.Lovely Baltix Sand Nr.1: Ennek a lakknak a kék színű változatáról, már itt írtam, így röviden annyit mondanék, hogy még mindig imádom ezt a sand hatást. Alig várom, hogy az Essence sand-es körömlakkjai is megjelenjenek, már nagyon szeretném kipróbálni őket.
Annyira nem vagyok oda a narancssárga színért, de szerencsére ez a szín nem 100% narancssárga, hanem egy kis rózsaszín is van benne. Igaz, hogy vége van már a nyárnak, de ettől még nem kell szerintem befordulni és hanyagolni a színeket. Télen is szívesen fogom viselni, mert vidám és a nyárra fog majd emlékeztetni :)

A másik lakk pedig a Lovely Gloss Like Gel lak Nr.120-as árnyalata. Az üvegben nagyon szép kék és szerencsére a valóságban is ilyen. Mikor felvittem az első réteget eléggé megijedtem, mert alig volt fedése, de szerencsére a 2 rétegben majdnem tökéletesen fed. Egy kicsit azért átlátszik, de nem vészes szerintem. Nagyon szép fényes, nekem tényleg gél lakk hatása van, és emiatt lemosni is nehezebb, mint egy átlagos körömlakkot. Az én trükköm ennél a baltic sand lakkoknál is az, hogy egy vattakorongot két részre szakítom, mert ennyi is elég egy körömre, öntök rá a körömlakklemosóról, és rányomom így a körmömre 1-2 percre, és utána gyönyörűen lejön a lakk. Ismerem a fóliás verziót is, de ahhoz én túl lusta vagyok, így egyszerűbb és gyorsabb is.

Így festettem ki a körmöm velük: (Valóságban a kék színe kicsitt sötétebb, olyan, mint kb az alatta lévő képen)

 És az 5. nap után majdnem ugyanúgy nézett ki, a körmöm végénél kezdett el kopni, de berepedezést nem láttam a lakkom:

A tartósságukkal nagyon meg vagyok elégedve, ezért is szeretem annyira a Lovely lakkokat.

Nektek, hogy tetszenek? Szeretitek a Lovely lakkjait?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése