2013. szeptember 20.

Heti Inspiráció 12.

Sziasztok!


A héten kimaradt egy bejegyzés, bocsi-bocsi, sűrű hetem volt, suli +meló, közben kicsit meg is fáztam, ma pedig haza-haza utaztam. Tudom mindenki arra szán időt amire szeretne, de este 7-8-9 körül már nem volt erőm normális posztot írni, de ma már van, ezért hozom is a heti inspirációs képeket, és tervezek még egy körömlakkos bejegyzést is.

Jöjjenek a képek:

1. Körmök

Egyszerű, mégis mutatós körmök. Így is lehet hordani a feketét és a nude színű lakkokat egyszerre, ha nem tudnál dönteni a kettő közül. :)

2. Smink


Idén ősszel ez a rúzs nagyon menő. Érdemes hozzá egy egyszerű barnás sminket készíteni, így nem vonja el a figyelmet a rúzs csodálatos színéről.

3. Haj

Számomra ez a legszebb hajviselet. Kicsit hullámos, de mégis természetesnek tűnik. 

4. DIY

Már régóta tudom, hogy lehet ilyet csinálni házilag körömlakkot, de ilyen jól összerakott képet még nem láttam róla, de most itt van ezért megmutatom nektek is. Egy átlátszó körömlakk és egy pigment por kell hozzá, de ez lehet mondjuk egy törött szemhéjfesték is, amit már nem tudsz használni, de sajnálod kidobni.

5. Motiváció
Mert sokszor szükség lehet rá.

6. Outfit

Nagyon elegáns ez az egyszerű fekete fehér összeállítás. Feldobja a felsőt ez a féle kivágás, anélkül, hogy közönséges hatást keltene.

7. Hangulat

Ilyen kilátás mellett én is szívesen ücsörögnék.

8. Utazás

Ha ennél az oszlopnál állnátok, merre indulnátok?

(Képek forrása: pinterest.com/asukee)

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése