2013. szeptember 13.

Heti Inspiráció 11.

Sziasztok!

Hozom a heti szokásos képeket, ami mostantól nem csütörtökön, hanem vagy szerdán vagy pénteken lesz elérhető mostantól. Az órarendemhez igazítom a blog életét, mert egy kemény nap után halott aggyal nem tudnék normális bejegyzést írni. Várhatóan hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap lesznek posztok, de ehhez nem ragaszkodom, majd alakul, ahogy alakul. És akkor jöjjenek a képek :)

 1.Körmök

Csillogás és még több csillogás. Nagyon jó ez a párosítás.

2.Smink


 Egyszerű fekete tusvonal feldobva egy másik csillogó arany tussal. Jajj, de nagyon szép.


3.Haj


 Ez aztán a szivárvány haj :O Így képen nagyon jól néz ki, bár magamnak nem tudnám elképzelni, és biztos furán is néznék, ha az utcán találkoznék vele, de olyan vidám, és színes. 

4.DIY


Egy kis lakásdekoráció az őszre hangolódva. Csak egy nagyobb pohárra/vázára van szükség, egy gyertyára egy levélre, lencsére vagy egyéb kőszerű dekorációra, és kész is a hangulatos szoba :)

5.Motiváció

 Mostanában borzasztóan elhanyagoltam az itthoni a tornát. Akik hasonló képen vannak, legyen ez a motivációnk. :)

6.Outfit


Vidám, őszi szett. Kimondottam jobb kedvre derít, már attól is, ha csak ránézek.
 
 
7.Hangulat
 
 Annyira hangulatos ez a kert, főleg ezzel a kapuval, amiből esik az "eső". Szinte hallom, ahogy a vízcseppek a köveken "kopognak".  Szívesen elfogadok egyet ide az udvarba :)


8.Travel to Japan
 
 
     Nem tudok Japántól elszakadni, egyszerűen kívülről annyira csodálatos. Télen azért, mert tél, van nyáron, mert nyár, ősszel, mert ősz (és ilyen csodálatos a képen, és tavasszal, mert tavasz. Remélem egyszer eljutok Japánba. :)

(képek forrása: pinterest.com/asuke)
 
Hogy tetszenek? Melyik országba utaznátok most legszívesebben? 

 Puszi, Asu :)

2 megjegyzés:

 1. Én is imádok mindent ami japán, nagy vágyam elutazni oda. :)
  A csillámos tus eszméletlenül szép, a haj is nagyon mókás! :) Viszont abban nem vagyok biztos, hogy jó ötlet száraz levelet kötözni a gyertyára. :D Szépnek szép, de magunkra gyújtani a házat már annyira nem szórakoztató.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen a gyertyákra oda kell figyelni. Erre nem is gondoltam, én általában csak nézem a gyertyákat, de nem gyújtom meg :) Bár így akár az üvegre is rá lehet tenni a levelet vagy az üveg mellé, és akkor tuti nem lesz gond. Meg persze sosem szabad őrizetlenül hagyni egy gyertyát.

   Törlés