2013. szeptember 21.

Claire's körömlakkok

Sziasztok!

A Claire's-nél is szortimentfrissítés volt, ezért a régi körömlakokat 300ft-os áron árusítják ki. Szegeden az Árkádban még nagyon sok féle volt. Egyébként 990ft-ba kerül egy körömlakk. Annyit biztosan nem adnék érte. Sajnos elég gyorsan kopnak, viszont nagyon könnyű felvinni a körömlakkot,és a lakkok fedése is csodaszép. Azért kíváncsi lennék az új lakkokra, hogy milyen minőségűek lettek. Lehet, hogy már ezeket nem lehet kapni, de szeretném megmutatni őket, hogy ha tetszenek, akkor hasonlóakat be tudtok szerezni más márkától.

 Balról jobbra: Glitter Sand ezüst, chip resistant (?), nem tudom milyen lehet, nem találom ráírva.


Először az utolsóval kezdeném, gyönyörű ez a szín, és nekem ez már ősziesnek számít. Így nagyon örültem, mikor megláttam. A színe nem tudom milyen szín lehet ez,de a mályvához hasonlít a leginkább. 2 rétegben látható a körmeimen.


Elősör ezt a Glitter Sand lakkot kék színben találtam meg. Kiköpött olyan kékben, mint a Lovely Baltic Sand kék lakkja, de aki keres talál, és így találtam meg ezt az ezüst színűt. Gondolkoztam meg vegyem-e, de ennél olcsóbban ilyen lakkot sehol nem fogok találni, így megvettem.

 Egy rétegben nekem teljesen karácsonyos hanglatot áraszt. Ezt próbáltam megmutatni, de így képen annyira nem jön át ez az érzés. A kisujjamon 2 rétegben látható.

Nem akartam túl ezüst lenni, ezért feldobtam a színes csillámos lakkal.


Szeretitek a Claire's lakkjait? Próbáltátok már az új lakkokat? Ha igen mi a véleményetek róla?

Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. Nálunk sajnos nincs Claire's :( pedig annyira tetszenek a lakkjaik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,tényleg nagyon sok szép lakkjuk van. :)

      Törlés