2013. augusztus 28.

The Shopping Tag


Sziasztok! 

Ma néhány vásárlással kapcsolatos kérdésre válaszolok :)


 

1. Van olyan smink márka amit egy időben sokat használtál, de ma már szinte eszedbe sem jutna utána nyúlni az üzletben?:) 

Nincs ilyen. Régen az Essencetől volt a legtôbb sminkcuccom. Most már más márkáktól is van, de az Essencenél is vannak jó termékek.

2. Ha a piacon találsz egy ügyesen lemásolt "márkás" táskát hihetetlenül jó áron akkor megveszed? 

Ritkán járok piacra, csak akkor venném meg, ha semmi az eredetire emlékeztető márkajelzés nincs rajta. Itt gondolok a hihetetlenûl népszerű kamu LV táskákra. Ha csak a fazona hasonló, és minőséginek néz ki, akkor megvenném.

3. Szoktál kozmetikumot, parfümöt ajándékba vásárolni másoknak?

Igen, főleg páromnak szoktam ilyeneket vásárolni. 

4. Van olyan holmi amit bár betegesen gyűjtesz, függetlenül attól, hogy kitudod e használni?

Hmm.. Viszonylag sok ruhám van, de nem mondanám, hogy betegesen gyűjtöm őket. Ha valami tetszik megveszem, de nem szoktam minden áron venni valami ruhadarabot, csak azért, mert nem találtam semmi jót.

5. Inkább tervezgetős vagy spontán vásárlónak tartod magad?

Is-is. sokszor csak bemegyek úgy szétnézni, hátha megtetszik valami. Ilyenkor szoktam jó cuccokat kifogni. mikor kész tervekkel megyek, hogy igen nekem most kell egy farmer, vagy táska vagy cipő, vagy akármi akkor van, hogy hetekig keresem a megfelelőt. Persze, ha nem keresem akkor tuti, hogy találok jót.

6. Vettél valaha drágább dolgot amit utólag nagyon megbántál?

Vettem már egy-két drágább dolgot, nem jellemző, de egyiket sem bántam meg.

7. Szoktál lelkiismeret furdalást érezni egy-egy shopping után?

Nem, inkább csak boldogságot, hogy melyen jó cuccokat sikerült szereznem :)

8. Kérdeztél már meg vadidegeneket vásárláskor, hogy szerintük jól áll-e neked az amit éppen próbálsz?

Nem. Egyszer fordult elő, hogy egy pici boltban a boltos néni mondta, hogy jól áll (meg persze próbált volna rábeszélni, hogy vegyem meg :D). Általában el tudom dönteni, hogy jól áll-e, de ha van velem barát/barátnő, akkor mindig megkérdezem a véleményüket.

9. Ha az utcán megpillantasz egy lányt hihetetlenül szép cipővel a lábán, lemered szólítani megkérdezni, hogy hol vette a cipőjét?

Nem szólítanám le. Max, ha tényleg annyira, de annyira keresnék olyan cipőt, vagy hasonlót.

10. Vittél már vissza nem tartós fogyasztási terméket az üzletbe azért, mert nem azt kaptad amire vártál?

Nem.

11. Ha egy üzletben udvariatlanul bánnak veled, panaszt teszel, terjeszted az infót vagy nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget?

Attól függ mennyire udvariatlanul. Ha csak szimplán bunkó, nem törődöm, akkor megjegyzem és valószínű többet nem megyek oda. Olyan még nem bolt, hogy panaszt kelljen tennem, de ha egy eladó annyira paraszt lenne, megtenném.

12. Tervezel most valamilyen nagyobb összegű kiadást? 

Igen. Új telefont szeretnék majd venni kb 2-3 hónapon belül, de még nem döntöttem el milyet. szívem szerint iPhone-t vennék, és nem csak azért, mert hű, de menő, sznobság, hanem, mert menekülni akarok az android világából, de majd meglátjuk.

13. Ért már valamilyen kínos szituáció vásárlás közben?  
Igen. Az egyik könyvemben volt ilyen mágneses cucc, és amiatt csipogtam be a Cosmos-ban, persze csak kifelé... szerencsére, akkor már tudtam, hogy a könyv lesz a hibás.
Másik eset meg a Tesco-ban történt, megvettem az idei fürdőruhám, és az önkiszolgáló kasszáknál fizettünk. siethettünk, mert elfelejtettem, hogy a bikini alsóról le kellene szedetni a csipogót..( a felsőben nem volt). Kifelé jövet nem csipogtunk be így, persze csak otthon vettem észre. Visszamentem a Tesco-ba a blokkal együtt. Érdekes módon, akkor már csipogtam, és még nekem kellett megmagyaráznom, hogy miért nem az az összeg szerepel a blokkon, mint a fürdőruhán. 30% kedvezmény volt a fürdőruhákra, mikor vettem és ezt nem írták a blokkra külön. Tuti azt hitték, hogy loptam, emiatt elég kínos volt, de végül hittek nekem és leszedték róla.

14. Hol vásárolsz a leggyakrabban?

A szegedi Árkádban, ott is főleg a Tally-ban, C&A-ban, H&M-ben, és New Yorker-ben, Orsay-ban, de általában majdnem az összes boltba be szoktam menni.


Ti hol vásároltok a leggyakrabban?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése