2013. augusztus 5.

TESZT: Rexona Maximum Protection clean scent

Sziasztok!

Ez a termék a júliusi kedvenceim között is szerepelt,(ami a Pixibox csomagban volt benne) ezért úgy gondoltam írok róla egy részletesebb véleményt is.


Amit igér: 
"Az innovatív TRIsolid-technológiának, a mikrokapszuláknak és a hidratáló összetevőknek köszönhetően a termékcsalád minden darabja hármas hatást biztosít, hosszan tartó izzadás elleni védelmet garantálva...

A legjobb hatás érdekében használd a hónaljon lefekvés előtt, mert alvás közben a test nyugalmi állapotban van, és a verejtékmirigyek kevésbé aktívak, így a formula kialakíthatja maximális izzadás elleni védelmét (48h át), miközben ápolja a bőrt."

 Tapasztalat: Már használom egy ideje és ebben a nagy melegben jó szolgálatot tesz. Az előírtak szerint használom, tehát lefekvés előtt bekenem vele a hónaljam és reggel ezzel már nem is kell foglalkoznom. Egyébként is elő szokott fordulni, hogy a reggeli rohanásban ezt elfelejtem, ezért a táskámban is mindig van egy Fa izzadásgátló.
48h védelmet ígér viszont ez a hétköznapokban nem igen kamatoztatható, főleg nyáron, mikor egy nap többször is zuhanyozunk. Viszont egy napot teljesen jól kibír. Nagyon hatékonynak tartom. Van, hogy nem is izzadok, és nagyon nagy melegben is csak minimálisan, ami egyáltalán nem zavaró, sőt ennyi még a szervezetnek is szükséges. Nem egészséges nem izzadni, de ki az aki közel 40 fokban nem szeretne "friss" és jó illatú lenni. Nincs annál rosszabb,mint mikor a tömegközlekedésen zsúfolódó emberek testszaga keveredik.


A csomagolása tetszik, semmi extra, olyan mint más izzadásgátlóké, a teteje viszont a képen látható, apró kis lyukak vannak, melyen a krém kijön. Az alja csavaros kialakítású, 1 csavarás 1 hónaljra bőven elég, pedig csavarás után olyan mintha nem történt volna semmi. Jó az adagolása, nem ad túl sokat és keveset sem.

45ml van benne és 1200-1700ft között kapható.

Nem épp nevezhető a legolcsóbb izzadásgátlónak, de aki küzdd még az izzadás ellen, és nem találta meg a tökéleteset, annak szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnia.

Ti kipróbáltátok már? Ha igen bevált? Ha nem ki fogjátok próbálni?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése