2013. augusztus 31.

Őszi Kívánságlistám

Sziasztok!


Fall Wishlist

 Már tagadhatatlanul itt az ősz, sajnos. Még pár hét kellemesen nyárias napot el tudnék viselni. Eljött az ideje annak, hogy átnézzük a szekrényeinket és megnézzük milyen őszi ruháink vannak és mire lehet még szükségünk. Összeszedtem néhány alapvető ruhadarabot főleg a H&M őszi kínálatából, ami az idei őszi szezonban nélkülözhetetlen. Azért választottam a H&M-et mert itt találtam az idei legjobb cuccokat, elfogadható árban. A cipőket, pedig a Deichmann-nál néztem ki. Persze számomra ezek csak irányadóak. Nem feltétlen ezeket fogom megvásárolni, már ha venni is fogok valamit.Átmeneti kabátok:

Reggelente már hűvösebb az idő, és egy kardigánt már érdemes felvenni, de a reggelek egyre hidegebbek lesznek, így, ha a tavalyi kabátod már nem jó/nem akarod használni stb., akkor érdemes egy újat beszerezni. Jelenleg egy több éves szövetkabátom van, amit nagyon szeretek, de itt az ideje lecserélni, hogy milyet szeretnék még nem tudom pontosan.


H&M Jackets and Coats

H&M Jackets and Coats by asuke 


Blézerek:

Ősszel már a blézer is alapdarabnak számít. eddig még egyet sem sikerült beszereznem. Nézelődtem az ismertebb márkák honlapjain, de ott nem igazán találtam olyat, ami tetszene, ezért máshol nézelődtem, a New Look és a brit H&M háza táján. Persze, hogy a brit H&M-ben több cucc van, mint nálunk.
Blazers


Pulcsik, kardigánok:


Hűvösebb időben imádok pulcsikat, kardigánokat hordani. A kardigánokat annyiból szeretem jobban, hogy ha melegünk van, de egy pólóban már fáznánk, akkor elég csak kigombolni és máris jobb, már ha van rajta gomb..A kedvenceim a bővebb fazonú, vastag kötöttek.


H&M Cardigans and Jumpers


Farmer:

Természetesen a farmerek idén ősszel is kihagyhatatlanok. Nekem mindenképpen szükségem lesz legalább egyet beszerezni, még nem tudom milyet szeretnék pontosan, de ami biztos, hogy skinny lesz. Ennek a típusnak a szabását szeretem a legjobban. Nálam már szóba sem jöhet se más fazon csak ez. 

H&M Cheap Skinny Jeans

H&M Cheap Skinny Jeans by asuke Cipő:


Ősszel érdemes zárt cipőt választani, mert ilyenkor sűrűn esik az eső. A választék elég nagy, és összeszedtem jó néhány fajtát. Nekem a 6990ft-os bézs színű bokacsizma lenne a legideálisabb.


Deichmann Shoes for Fall


Körülbelül erre a néhány cuccra lenne szükségem az idei őszhöz. Vékonyabb sálakra is szükség van a hűvösebb reggeleken, de azokat már beszereztem, így arról külön most nem írtam. Ebben és ebben a posztban már mutattam őket.

Milyen őszi cuccok találhatóak a kívánságlistáitokon? 

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése