2013. augusztus 25.

OOTD - Keresztelő Outfit

Sziasztok!

Ma volt meg  a keresztelő. 10 órakor kezdődött és 10.30-kor már vége is volt. Nem volt hosszú, meg gyorsan is eltelt. 7 babának volt a keresztelője egyben megtartva. Számomra ez egy kicsit fura, de már megtudtam, hogy nagyobb városokban így szokták. Tegnap direkt megcsináltam a körmeimet, hogy a ruhámmal harmonizáljon, de végül nem azt vettem fel. Sikerült vasalóval kiégetnem az utolsó simításnál...:( Olyan vékony kis semmi anyagból volt, hogy direkt óvatosan vasaltam. Rátettem egy másik anyagot és azon keresztül, de a végén sajnos a széle hozzáért és egyből össze is húzta az anyagot. Legközelebb nem veszek majd ilyen semmi anyagú blúzt. Borzasztó mennyit szenvedtem mire sikerült kivasalnom, erre...Nah, mindegy. Nem volt B tervem, eszembe sem jutott, hogy ez lesz, de reggeli közben szerencsére jött az isteni szikra, így nem estem kétségbe, hogy nem lesz mit felvennem :D

A keresztelőre ezt vettem fel végül:
Bézs felső: kínai
Fehér trikó: C&A
 Nadrág: kínai
Öv: F&F
Gyűrű: Ebay
Cipő: Deichmann
Táska: kínai

Nem voltam túlöltözve, de alul öltözve sem. Volt aki kék farmerban volt, meg teljesen nem templomba illő ruhában. Én azért erre szeretek odafigyelni, hogy alkalomhoz illően öltözzek, még ha ma már ez nem is szokás.
A keresztelő után volt egy kis ebéd. Kis...hát szétzabáltam magam, annyi finomság volt. :) Előtte volt időnk hazajönni, így át is öltöztem, mert ebben a fekete nadrágban megsültem volna.Nem volt kedvem nagyon öltözködni, így ugyanahhoz a fehér trikóhoz csak felkaptam egy szoknyát.

Fehér trikó: C&A
Szoknya: Bershka
Táska: kínai
Karkötő: Cosmos City
Cipő: Deichmann


Hogy tetszik? :)

Puszi, Asu

2 megjegyzés:

  1. :( Sajnálom, hogy kiégett a rucid. Csini volt a fekete-fehér outfit is, de ez a szoknyás sokkal jobban tetszik!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, a templomba nem akartam nagyon kirívó cuccba lenni, elvileg nem illik. Alig vártam, hogy átöltözhessek :)

      Törlés