2013. augusztus 7.

Nyári HAUL 2.

Sziasztok!

Még tartanak a leárazások a boltokban, de már érezhető a vége. Valószínű már csak a héten, esetleg a jövőhétig fognak tartani a nagy leárazások. Ezért mentem még egy kört az Árkádban, volt 1-2 ruha, amit már korábban kinézem, és vártam, hogy még olcsóbb legyen. Sok helyen voltam bent és nagyon sok helyen már 250ft-ba kerültek az ékszerek. Felsők pedig már pár száz forinttól voltak.
Először az ékszereket mutatom meg, ezek főleg fülbevalók, és az én drága Hugicámnak vettem.<3 Remélem tetszenek.  :) Darabja 250ft volt. Eredeti árukat még nem néztem, de kb 1000ft körül van darabja.
Orsay-ból, I am-ből és C&A-ból vannak.

Könyvek:

Az Alexandra könyvesboltokban szeptember 15-ig 2000db könyv 50-90%-os kedvezménnyel kapható.
3db könyvet vettem 1000ft-ért

1. Janet Wright - A tökéletes menyasszony: 2699ft helyett 270ft volt. Szépségápolás, diéta és tornagyakorlatok vannak benne az esküvő előtti 6 hónapra. Igaz nem fogok még megházadoni, de tetszik ez a könyv és jó ötletek vannak benne.
2. National Geographic Mobilfotó Tuti tippek:1999ft helyett, 200ft volt. Mobiltelefonnal való fényképezésről írnak róla. Mivel általában mobillal fényképezek, ezért kíváncsi vagyok lesz-e benne valami hasznos tipp.
3.Diákcsemegék: Egyszerű receptek vannak benne. 999ft helyett 500ft volt.

Rossmann:

Clearasil tápláló és nyugtató arclemosó gél + adagoló. Eredeti ára 2400ft körül van, én 620ft-ért vettem leakciózva. Otthon anyáéknál is van ilyen és nagyon megtetszett, hogy érintés nélküli, csak alárakom a kezem, és már kenhetem is be vele az arcom. Hosszabb távú hatására kíváncsi vagyok.

Ruhák:


New Yorker:
Innen egy szoknyát hoztam el, amit korábban kinéztem, akkor még 1500ft volt, de valamiért nem vettem meg. Most viszont már csak 890ft, ezért elhoztam. Eredeti ára: 2390ft


Terranova:
Itt is kinéztem egy színátmenetes rövidnadrágot. Először 5000ft-ra volt leárazva, aztán hetekig 4000ft-ért adták, de most már csak 2500ft-ért, ezért ezt is megvettem. Eredeti ára: 8000ft körül (nincs meg a cimkéje)


Tally Weijl:

Itt van a legnagyobb akció. Felsők 900ft-ba kerülnek, 1-2 kivétel van, ami egy kicsit drágább. Ruhák 1700ft-tól. stb. Már azért meg volt csappanva a készlet, de még mindig találni nagyon jó cuccokat.

 Nem igen látszik a képen, de felül van egy fodor része, ami nagyon aranyos. Nem szeretem a fekete cuccokat, de ez felvéve nagyon elegánsan néz ki, és a mintája a japán cseresznyefa virágára hasonlít. A virágok szírmai többféle színben ponpáznak, ez feldobja a felsőt. 900ft-ért vettem. Eredeti ára: 4995ft


Ezt az egyszerű fehér body-t szintén a húgomnak vettem. 900ft volt. Eredeti ára: 2595ft


Már van egy ilyen fazonú felsőm, csak más színben, amit imádok, és most láttam, hogy van másmilyen mintájú is, de láttam még fehéret, és világos zöldet is belőle. Nagyon tetszik a horgolt része, és a mintája meg a színei is olyan vidámak. Ez is 900ft volt. Eredeti ára: 4995ft

És végül ezt a maxi szoknyát vettem. Láttam valakinél valamikor, hogy létezik ilyen szoknya is a Tally-ban. Nagyon megtetszett. A mintáját imádom, és az egyik szeretett Tally-s felsőmnek is ilyen mintája van. szerettem volna egy maxi szoknyát, de eddig nem láttam olyat ami tetszett volna, és árban is elfogadható volt. Ezt 1300ft-ért vettem. Komolyan, ennyiért hülye lettem volna otthagyni..Eredeti ára: 8995ft!!!

Ennyi mindent vettem így a végső leárazásokon. Azt hiszem jó vásárt csináltam. :) Aki teheti az fusson a Tally-ba. Hihetetlen akció van. Most éri meg bármit is megvenni.

Nektek, hogy tetszenek a cuccok? Miket vettetek?Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése