2013. augusztus 16.

Back to School, avagy vissza az iskolába 1.

Sziasztok!

Borzasztó belegondolni, hogy 2 hét múlva újra iskolapadba kell ülni. Elég vegyes érzelmekkel írom ezt a posztot, mert nagyon nincs kedvem még visszamenni, de a boltokban már hegyekben állnak a füzetek és egyéb sulis kellékek, így itt az ideje, hogy szót ejtsek róla.

(Még más témákról is tervezek írni a sulival kapcsolatban, ezért raktam a poszt címe mögé az 1-est. :) )

Egyetemistaként nincs túl sok dolog, amire szükségem lenne, de egy-két dolgot nekem is be kell szerezni. Múlt héten már elkezdtem nézegetni a füzeteket, de mivel alig bírtam rájuk nézni, gyors el is jöttem onnan. :D
Általában akkor szerzem be a szükséges cuccokat mikor már elkezdődött a suli, de idén nem így lesz, megfogadtam.

Nézzük mire lehet szükség első körben:

- táska: Mivel sok dolgot nem kell magammal vinnem, ezért egy nagyobb pakolós táskám van, több mint tökéletes számomra. Sok középiskolást látok ilyen táskákkal, és full-osra van pakolva könyvekkel stb. Ne tegyétek. Oké, hogy divatos meg stb., de féloldalasan terhelitek a gerinceteket nem tesz jót. Már nagyon sok szép divatos hátitáskát lehet kapni.

school bags


- füzetek, könyvek:
 Nem kell megvenni a drága füzeteket, azért mert mintás. Otthon is könnyen elkészíthető. Csomagolópapír szükséges hozzá és ragasztó. Nem éri meg több ezer forintos projekt füzeteket venni, ami fel van osztva és több tárgyhoz is tudod használni. Egyszer vettem egy ilyet, de olyan dög nehéz egész nap cipelni, hogy azóta sem használtam. Persze meg van az a csodálatos előnye, hogy minden benne van 1 füzetben, de ha éppen nem kell az a tárgy, mert elmarad az óra stb., akkor csak feleslegesen cipeljük magunkkal.

notebooks


- tolltartó: tollak, ceruzák, színes tollak, radír, szövegkiemelő, vonalzó, bármi amire szükség lehet.

pencase


- neszesszer: Érdemes magunknál hordani pár alapvető terméket: kézfertőtlenítő, nedves törlőkendő, papír zsebkendő, ragtapasz, gyógyszerek (pl. fájdalomcsillapító), és szépségápolási termékek, aminek feltétlen szükségét érzitek.

beauty bag


- hiánypótlók :)
Jó ha van nálunk mindig egy kis csoki/édesség éhenhalás ellen, ha nincs idő enni, vagy csak édeset kívánunk. Persze nem szabad túlzásba vinni, de sokszor nagyon jó ha van nálunk. És utána, pedig jöhet egy rágó, vagy mentolos cukorka, hogy a leheltünk ismét friss legyen.

sweets

sweets by asuke


Ti készültök már a sulira? Várjátok? :D

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése