2013. augusztus 12.

2013 ősz trendszínei

Sziasztok!

Az őszi trendszínekről szeretnék írni néhány szót. Annyira tetszenek a színek, hogy nem tudok szó nélkül elmenni mellette. Minden évben a Pantone közzéteszi az aktuális trendszíneket. 

Katt a képre a nagyobb méretért

1. Emerald, vagyis smaragdzöld: nagyon szép ez a szín, nem igazán rajongom a zöld színekért, de azért ez igazán szép. Nem mellesleg ezt a színt választották a 2013-as év színének :)

Emerald2. Mykonos Blue, ez valamilyen kék a fordító nem boldogult vele. Minden esetre szeretem a kéket, így ezt is nagyon szépnek tartom, én a királykéknél kicsit világosabbnak titulálom.

Mykonos Blue


3. Linden Green vagyis hárs-zöld: érdekes egy szín, de nem nagyon tudom elkézelni, egy táskán vagy ruhán mondjuk, maximum kisebb mennyiségben.
Linden Green4.Acai, nekem ez csak sötétlila, tetszik ez a szín is, de nem igen hordok lilát, így valószínűleg ez most is így lesz.

Akai
5.Samba: ennek sem találtam magyar megfelelőt, pirosas szín, de nem az a nagyon élénk, hanem mintha lenne benne egy kicsit rózsaszínes beütés, bár lehet csak az én monitorom csalóka.

samba


6. Koi: a koi japánban jelent szeretetet, és halat is. Lehet, hogy ez a kis narancssárga szerű halacska ihlette a nevét? Ki tudja, mindenesetre tetszik ez az elnevezés. Szép szín. Ti láttok hasonlóságot? :)


Koi7.Deep Linchen Green valamilyen sötét zöld, eléggé katonás színnek tűnik, ami nézhet ki jól, ha nem terepmintáról van szó.

Deep Linchen Green


8.Vivacious: jelentése élénk, vidám. találó ez is. Örülök, hogy ez a szép rózsaszín is színesíteni fogja az őszi napjainkat.

Vivacious


9.Turbulence, vagyis turbulencia, zűrzavar. Ez a szín a gépeket, repcsiket juttatja eszembe főleg a neve miatt is. Szürkének mondanám, de én látok benne egy kis kékes színt is.
Turbulence
10.Carafe, vagyis kancsó, barnás árnyalatának né ki ez a szín, de nem nagyon tudom hova tenni. Ez nem igazán tetszik, pedig szeretem ezeket az árnyalatokat. Lehet, hogy élőben vagy valamilyen összeállításban tetszene. próbáltam az összeállításba hasonló színeket rakni, de ez a carafe ezeknél egy kicsit sötétebbnek tűnik.

Carafe(jelöletlen képek forrása: polyvore.com/asuke)


Nekem ezek a kedvenceim: Emerald, Mykonos Blue, Vivacious, Turbulence

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése