2013. július 19.

TESZT: NYC Big Bold Curl Mascara

Sziasztok!

Ma egy tetszet hoztam nektek az NYC szempillaspiráljáról. Igaz már elég régóta kapható, és nekem is meg van már 2 hónapja kb. Tesztet is terveztem már vele egy ideje, de csak mostanra sikerült összehoznom. Két féle spirálfejjel kapható: van ez a hajlított és a sima.
Így néz ki a szempillaspirál. A hajlított kefés zöls színű, a sima pedig rózsaszín.
Csomagolás: Duci, kézreálló. Nekem bejön.
Színe: Extra Black. Tényleg jó fekete.
Illata: Van valamennyi, de engem egyáltalán nem zavar.
Állaga: Nekem kicsit sűrű a festék, összetapaszthatja a pillákat.

Kefe: hajlított, ami látszik a képen is, jó nagy kefét kapott, amivel nem mindig könnyű dolgozni, főleg az alsó pilláknál kell nagyon óvatosnak lenni, hogy a bőrünk ne kenjük össze. Nekem viszonylag nagy szemem van, így nekem ennek a kefének a mérete ideális, de kis szeműeknek nem ajánlom.


Nélküle:

 

 Szempillaspirállal:  Kicsit tapasztja a szempillákat, mondjuk ennél szebben is sikerült már felvinnem, de eléggé ügyeskedni kell vele. Utána általában ilyen kis szempilla-szétválasztót is szoktam használni, hogy szebben álljanak.


Itt a másik szememen látszik, hogy szebben sikerült felvinnem, nem tapadnak össze annyira. Pár óra leforgása alatt előfordulhat, hogy a szem alatt morzsolódott festék ül meg, de szerintem ez annyira nem vészes.

Ára: kb1200ft a Rossmannban. Jelenleg 25% kedvezmény van az NYC kozmetikumokra. Így 1000ft-ért megvehető.

Összességében nem tartom egy rossz spirálnak, szívesen használom a hétköznapokban. Persze nem ér fel egy Maybelline-hez, de aki olcsó spirált szeretne, annak ez egy jó alternatíva lehet.

Nektek, hogy tetszik? Megvennétek?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése