2013. július 1.

TESZT: Garnier Essentials Sensitive sminklemosó

Sziasztok!

Ma is egy teszttel készültem Nektek. Az előző sminklemosóm elfogyott, a Rival de Loop kétfázisú lemosóját használtam eddig. 100%-ig nem voltam vele megelégedve, elég nehezen hozta le a szempillaspirált, annak ellenére, hogy elvileg a vízállóakkal is elbánik, a simát is elég sokáig kellett dörzsölnöm.
Sokat nézelődtem, hogy milyet vegyek, így esett a választásom a Garnier új lemosójára. Csábító volt, hogy illatanyag-,alkohol-,és színezőanyag-mentes. A szőlővizes és a sensitive között gondolkodtam, de mivel vízálló szempillaspirált -még- nem használok, és a kontaktlencsém miatt is a sensitivet választottam.Bőrtípus: Érzékeny bőrre való (nem érzékeny a bőröm, inkább a szemem miatt választottam)
Állaga: tej, és tavirózsa kivonatot tartalmaz. 200ml tartalmaz és 999ft körül adják, ami igazán gazdaságosnak számít.
Doboz: kézre esik és jól zár, ilyen pattintós teteje van
Hatása: A szemfestéket, és a por állagú termékeket nagyon szépen és könnyen lehozza nem kell dörzsölni sem, viszont a szempillaspirálok kifognak rajta. Nagyon sokat kell dörzsölni mire lejön, már fél órája, hogy lemostam a sminken, de még mindig érzem, hogy szétkínoztam a szemem, mire sikerült leszedtem nagyjából! Több spirállal is próbáltam, egyik sem vízálló és sajnos nem működik.
Ami pozitívum, hogy minimális zsíros érzetet hagy, a Rival de Loop lemosójához képest.

Valószínűleg el fogom használni, megszenvedünk egymással, de újravásárolni nem fogom.
Ti milyen sminklemosót használtok? A Garnier lemosóit próbáltátok már? Vélemény?

Puszi, Asu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése