2013. július 5.

Nyári HAUL
Sziasztok!

Az elmúlt időszakban magamhoz képest sikerült többet vásárolnom, mint szoktam, de egy-két alap dologra mindenképpen szükségem volt. Ha 40° van, azért ha 10°, akkor meg azért. Múlt hónap közepe felé sikeresen letudtam a rengeteg vizsgát, amim volt, és mivel jól sikerült, természetes, hogy meg kellett lepnem magam valamivel. Lássuk miket szereztem  :)

Először a Tallyban szerzett cuccokat mutatom meg:

Összességükben, a kékről elfelejtettem képet csinálni, bocsi


Imádom ezt a mintát, a színeket, és a hátát, igazi nyári top. Eredeti áron 5000ft (!) lett volna, leárazottan 2000ft volt.

Basic topok nyári színekben ( a jobboldali a valóságban nem ennyire erős rózsaszín), persze, hogy ezekre is szükségem van, nagyon sok féle képpen lehet variálni őket. Darabja 1800ft lett volna, de akcióban 2 db 2500ft-ba került.


Igen, sálat is vettem, na persze nem azért mert hideg lenne, hanem mert mikor találja meg az ember lánya a tökéletes tavaszi/őszi sálát, hát nyáron. Szóval nem hagyhattam ott 4000ft helyett 2000ft volt.

A H&M-ben szinte az egész bolt le van árazva, láttam pár jó cuccot, cuki cipőket, de még várok hátha még olcsóbbak lesznek a cuccok, meg most azt hiszem semmi alapvetőre nincs szükségem. Jah, de egy nyári cipőre, de abból még keresem a tökéletest.
Ezt az overside-t felsőt 700ft-ért vettem (3000helyett). Annyira nem vagyok kibékülve a feketével, de más színben nem láttam, és annyira imádom a mintáját, hogy megvettem. Meg ennyiért hülye lettem volna otthagyni :D. Nagyon jól lehet variálni, különböző színes topokkal.

A Hádába is beugrottam, oda főleg a nyári ruhák miatt, és pont volt olyan szerencsém, hogy 20% kedvezmény volt mindenre.


Ez egy nap méretű pólóruha, strandra, rohangálni ide-oda tökéletes. 1000ft volt

 Ebbe a ruciba azonnal beleszerettem, már az, hogy imádni valóan kék, és crochet minta díszíti a nyakrészét. Mindig is tetszettek ezek a szép fehér crochet-ek, és szerettem volna egyet. 1600ft volt.

Ennek a fehér ruhának a váll/pánt (vagy mi az) díszítése tetszett meg. Az elején van két zseb, szerintem nagyon cuki. Ez is 1600ft volt.


Rossmann-ba is betekintettem. Nem rég életemben először vittek motorozni, olyan igazán nagy motorral. Hát eléggé be voltam parázva, meg féltem is, mert nem akartam otthagyni a fogam, de nagyon jó élmény volt. :) Ennek örömére/ hatására muszáj volt bemennem, hogy kiheverjem a "sokkot" :D
Egy ilyen satírozó ecsetet szerettem volna venni, mert eddig nem volt azt hiszem, ha volt is már nincs meg. Túl nagy választék nem volt, de nem is számítottam rá. Az Essence-t válaszottam 450ft-ért.
A Lovely állványnál is elnézelődtem, és sajnos láttam, hogy most 350ft-ok a lakkok. Szinte az összes szín tetszett, végül egy fehéret hoztam el (Nr. 25).
Egy új sminklemosóra is szükségem volt, mert a Garnierré nem sok mindenre jó, megnéztem mik vannak, és akkor láttam meg ezt a Corine de Farme márkájú (márka ez egyáltalán? még sosem találkoztam vele ezelőtt), francia szöveg van rajta, és fél áron volt, szóval engem megvettek. Eredetileg 1500-1600ft lett volna, akciósan 800ft volt.

Egyelőre ennyi, de biztos vagyok benne, hogy még el fogok csábulni a nagy leárazásoknak, főleg, ha a többi boltban is komolyan elkezdik leértékelni a cuccokat.


Ti miket vettetek eddig vagy mi az amit mindenképpen be szeretnétek szerezni?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése