2013. július 30.

Mini HAUL

Sziasztok!

Így a leárazások idején heti egyszer végigszaladok az Árkádon, hogy olcsóbbak lettek-e már cuccok. Kinéztem egy-két dolgot, ami szerintem még így sem éri meg az árát és várom, hogy mikor viszik már lejjebb :D
Persze a nézelődés közben azért 1-2 dolgot szoktam találni, és ez persze most is így volt.
A H&M-be most rengeteg dolog van leakciózva és jó cuccok vannak. Ezeket sikerült megszereznem:

 Bandeau-k <3. Nagyon szeretem őket. A legelső bandeau-mat a Stradivariusban vettem 900ft-ért azokat is nagyon szeretem, de azokban nincs szilikon csík így lecsúsznak. Mikor nézelődtem megláttam ezt a kettőt 700ft-ért 1990ft helyett, és pont a méretemben volt. Ráadásul ezekben van szilikon csík, így egyáltalán nem mozdul el. Imádom őket.

 Fehér A vonalú, laza, nyári felső. Nagyon tetszik az alján, hogy ott ilyen chiffon szerű anyagból van. Feldobja ezt a kis egyszerű felsőt. Mivel nagy a kivágása és átlátszó is, így bandeau-val hordom. Majd outfit fotót is teszek fel róla. 1990ft helyett 700ft volt.


C&A:
 A C&A-ból csak azt a sálát hoztam el. Ezt is azért, mert már vagy fél éve kinéztem magamnak. Akkor 2790ft volt, amit sokaltam egy sálért és mivel van elég sálam, ezért akkor nem vettem meg. Mikor később meg akartam venni, akkor meg sehol nem találtam...De most végre meg tudtam venni mindössze 990ft-ért. Imádom a színét és a mintáját is:

Ti mentek még szétnézni a a leárazásokon? Van még amit mindenképpen be akartok szerezni?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése