2013. július 7.

DIY 1. - Farmerkabátból farmermellény

Sziasztok!

Nagyon fel kapott lett az utóbbi pár évben a DIY (Do It Yourself), avagy csináld magad. Alapból szeretem az ilyen kreatív dolgokat, és az interneten rengeteg féle remek ötletet találhatunk átalakításokra ruhákból, kacatokból, bármiből.
Igyekszem majd rendszeresen ezzel a rovattal jönni, kb hetente, de valószínű ebből két hetente lesz, főleg azért mert lusta vagyok és a szabadidőmet dögléssel szeretem tölteni :D

Ez egy korábbi projektem, de megmutatom Nektek :)

 Ez a farmerkabát volt az alapom. Ennek levágtam az ujjait. Általában sajnálom szétvágni a cuccokat, de szegénykém ujja olyan rossz állapotban volt, hogy a megújulás érdekében nem kíméltem. Ha nincs olyan farmer kabátod, amit szétvágnál, akkor használt boltokban olcsón hozzálehet jutni.


Szegecsekkel dobtam fel az unalmas hatást. Ebay-en potom pénzért beszerezhetjük őket, Hobby boltban nem tudom mennyibe kerülnek. A szegecselésnél nagyon figyeljetek oda arra, hogy a szegecsek pici lábacskáit jó erősen nyomjátok vissza, különben a későbbiekben sérülést okozhat, esetleg kiszakíthatja a ruhátokat. Én egy olló segítségével "hajtogattam" vissza a lábacskákat.És ilyen módon szegecseket raktam rá. A színével nem igen vagyok megelégedve így erősen érik a gondolat, hogy színátmenetesen ki kellene fakítani, de nincs itthon Clorox, ezért még nem estem neki.

Szerintetek megpróbálkozzam a színátmenettel? Csináltatok már hasonlót?

Puszi, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése