2013. július 7.

6 Week Fashion/Beauty Photo Challenge #1 week

Sziasztok!

Én is csatlakoztam Whis For Beauty által kirakott challange-hez. Mivel Ő hetente osztja meg a képeket, így én is követem ezt a tendenciát.Tetszenek a témák ötletesnek találom. Remélem tetszeni fognak a képek, igyekezni fogok, hogy jók legyenek :)

Itt láthatjátok a teljes kiírást, hogy milyen témák lesznek :


Ma az első hét adagjait hozom, ami az első 5:
(1) Your Wardrobe - A szekrényed
(2) A Scent/Parfume You Can't Live Without - Egy illat/parfüm, ami nélkül nem tudsz élni
(3) Something You've Never Worn Before - Valami, amit még nem viseltél
(4) Your Favorite Color of Eyeshadow - Kedvenc szemhéjfesték szín
(5) Your Best Bargain Buy - A legjobb vétel(1)  Your Wardrobe - A szekrényed

Általában káosz uralkodik benne, mert amit felakarok venni azt sosem találom meg elsőre... A párommal osztozok a szekrényen így csak egy részét fényképeztem le. Szegény polc rogyadozik a súlytól :D A téli, otthoni, pizsi stb cuccokat másik részen tárolom azt nem fényképeztem le. Van akasztós része is a szekrénynek de jelenleg, le van szakadva, mert úgy gondolta, hogy nem  bírja tovább és sztrájkol, meg ott amúgy is kabátokat, ingeket, téli, nem használatos cuccokat tárolunk.(2) A Scent/Parfume You Can't Live Without - Egy illat/parfüm, ami nélkül nem tudsz élni

Nekem ez a must have parfümöm, nagyon imádom az illatát, leírni nem tudom, hogy milyen illata van..Nagyon hosszan tartó 7-8 óra után is lehet érezni az illatát, ha sikerül úgy mozdulnod, vagy a szellő arra fújja, ha van ilyen egyáltalán a lényeg, hogy imádom.


 (3) Something You've Never Worn Before - Valami, amit még nem viseltél

Ezeket a cuccokat még nem viseltem pedig egy jó ideje már megvannak, de ami késik nem múlik.

 (4) Your Favorite Color of Eyeshadow - Kedvenc szemhéjfesték szín

A kedvenc színeim egy mini palettában vannak benne, de itt konkrétan egy színt kérnek. Az én kedvencem ez a szín, barnás, csillogós. Ez a szín és társai minden szetthez tökéletesen illik, nem lehet vele mellélőni.


 (5) Your Best Bargain Buy - A legjobb vétel


Nagyon sok jó vételem szokott lenni, mert mindig figyelem a rendkívüli, vissza nem térő alkalmakat, de persze most egy sem jut ezek közül eszembe.. A jelenlegi legjobb vételem az ez a top, 5000ft helyett 2000ft-ért vettem a Tally-ban.


Jövőhéten jön a folytatás :)
Puszi, Asu

4 megjegyzés:

 1. De jó, örülök, hogy csatlakoztál! :) Látom a címkét te sem szeded le a ruháról addig, amíg fel nem veszed :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Nem tudom miért nem szedem le/mért hagyom rajta :D

   Törlés
 2. Óó, az én (örök)kedvenc parfümöm is ez!:)Tényleg órák múlva is érződik. ÉN az utánpótlást már csomagban vettem meg a tusfürdő és testápoló társaságában ugyanannyiért mint amennyiért magát a 15ml parfümöt adják. A testápolóját is ugyanúgy a csuklómra és a fülem mögé kenem és ugyanúgy hanem jobban megmarad az illat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jóóó, annyira még nem figyeltem, hogy testápoló is van belőle. Akkor mindenképpen figyelni fogom, mert nem soká elfogy nekem :(

   Törlés