2013. június 28.

Nyári kedvcsináló 1.

Sziasztok!

Eddig, hogy telt a nyaratok? :) Nekem a nyár idén úgy néz ki, hogy csak fejben lesz. Nem soká kezdem a szakmai gyakorlatot, mellette még dogozni is fogom. Idén még nem jutottam el a strandra, amit nagyon sajnálok. Most hétvégén végre lett volna lehetőségem, de erre nem olyan az idő. Hiába vettem már meg májusban a bikinimet, csak nézegetni tudom :) Ilyenkor hiánypótlás  képen képeket szoktam nézegetni pinterest-en/weheartit-en. Innen hoztam most nektek inspirációs képeket. :)


1. Black&WhiteNagyon tetszik ez az összeállítás, nagyon egyben van. A mintás szoknya dobja fel igazán ezt a fekete-fehér szettet.

2. Neon


Imádom ezt a szép türkizes-zöldes színt. Ilyen átmenetes rövidnacit szívesen hordanék, és a cipő is valaki álomszép. A táska annyira nem tetszik, nagyon lakk hatása van, de lehet egy másik beállításban/élőben tetszene.

3. Blue


A kék nálam minden mennyiségben jöhet, és most a tengerész-stílusra is rá vagyok kattanva. Ez a ruha egyszerű, de nagyszerű. A piros cipő pedig feldobja a szettet. A karkötőt nem látni teljesen, de az első ránézésre nem tetszik, bár a szetthez illik.

4. DIY


Félperces DIY. Csak egy nagyméretű póló kell hozzá és már kész is van a ruha. Nagyon ötletes.

5. Text

Ezt pedig a nyárnak küldöm!
6. FeelingMost ennyi képet szedtem össze. Remélem tetszenek :)

XoXo, Asu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése